‹ Alle nieuwsberichten

iPhone 4S vanaf nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

De allereerste iPhone 4S toestellen zijn bij Belsimpel binnengekomen! Het nieuwste toestel van Apple is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en is leverbaar met 16GB, 32GB en 64GB opslaggeheugen. Gewapend met iOS 5, de nieuwste versie van Apple's besturingssysteem, is de iPhone 4S klaar om een succes te worden.

De iPhone 4S is de opvolger van de iPhone 4 en lijkt qua uiterlijk sprekend op zijn voorganger. Het stijlvolle, vergelijkbare design is echter een klein beetje misleidend... Onder de motorkap zit namelijk een nieuwe Apple A5 processor zoals die ook in de iPad 2 aanwezig is! Deze processor is tot twee keer sneller dan zijn voorganger en maakt de iPhone 4S tot een uiterst krachtige gadget.

Qua multimedia zit u bij de iPhone 4S helemaal goed. Het toestel beschikt over een 8-megapixel camera die kristalheldere foto's maakt. Dankzij de verbeterde witbalans worden foto's nóg mooier dan met de iPhone 4. Als u liever een filmpje heeft, dan is de iPhone 4S uw partner: filmen doet u namelijk met 1080p HD. Spatscherpe video's in een handomdraai dus! Leuk voor u en voor het nageslacht.

De iPhone 4S is zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar.

Belsimpel heeft de iPhone 4S

Meer nieuws over: