‹ Alle nieuwsberichten

Sensation XL binnenkort verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

Binnenkort is het derde en allernieuwste Sensation toestel van HTC, de Sensation XL, verkrijgbaar bij Belsimpel.nl. Het toestel dat woensdag 6 oktober bij een speciale HTC event in Londen is gepresenteerd, is vooral gepromoot als multimedia-telefoon. Het toestel wordt namelijk geleverd met unieke in-ear headphones van Beats By Dre, ontworpen door de onderneming van de rapper waar HTC onlangs een aandeel in nam.

Het toestel heeft de beschikking over een 8-megapixelcamera, waarmee met een resolutie van 720p kan worden gefilmd. Daarnaast bevat het een 28mm breedhoeklens met BSI-sensor, waar betere kwaliteit mee wordt behaald.

De Android 2.3-smartphone heeft een 1,5GHz processor, 768MB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen. Het toestel bevat een 4.7-inch touch screen, met een resolutie van 480x800 pixels.

 

De Sensation XL zal bij Belsimpel.nl zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar zijn.

 

 


 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.