Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Binnenkort bij Belsimpel.nl: de Samsung Nexus Prime!

Woensdag 05 oktober 2011, 05:10:15

Belsimpel.nl levert binnenkort de Samsung Nexus Prime. Het toestel wordt het nieuwe pronkstuk van Samsung en draait op het fonkelnieuwe besturingssysteem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Het toestel heeft waarschijnlijk een 1,5 GHz dual-core processor. De Nexus Prime krijgt een 4.65 inch HD touchscreen. Uniek is dat de toestel naar alle waarschijnlijkheid de beschikking heeft over Near Field Communication, een technologie waarmee apparaten over korte afstanden razendsnel informatie kunnen uitwisselen.

 

De Samsung Nexus Prime wordt op 11 oktober op het Unpacked-event van Samsung gepresenteerd en is zal zo snel mogelijk bij Belsimpel.nl te bestellen zijn.

 

Update: De presentatie van Samsungs nieuwe telefoon is uitgesteld uit respect voor de dood van Steve Jobs. We houden je op de hoogte over een nieuwe datum!

 

Update 2: De aankondiging zal worden gedaan op 19 oktober in Hongkong, zo hebben Samsung en Google bekendgemaakt. Ook de introductie van de nieuwste Android versie, Ice Cream Sandwich, zal dan worden gedaan.

 

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl