‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl introduceert de HTC Rhyme

Nooit meer een bericht of een oproep missen met de HTC Rhyme: Belsimpel.nl levert als eerste deze mobiele telefoon van HTC met HTC Charm. Charm is een stijlvolle kubus die oplicht als er een oproep binnenkomt of als je een bericht ontvangt. Het toestel richt zich op het sociale aspect van mobiele telefonie en is zowel los als in combinatie met een abonnement bij Belsimpel verkrijgbaar.

De HTC Rhyme is een zeer complete mobiele telefoon. Met de A-GPS verbinding ben je ervan verzekerd nooit op het verkeerde pad te komen. Als de Rhyme je op de meest fantastische plekken op aarde brengt, dan kun je die op de gevoelige plaat vastleggen met de 5-megapixel camera met autofocus en flitser. Foto’s en video’s delen is met de HTC Rhyme een fluitje van een cent, want zowel verbinden met mobiel internet (tot wel 14.4 Mbit/s) als met Wi-Fi (802.11 b/g/n) is mogelijk.

Het toestel wordt geleverd met vele accessoires zoals een hoesje, een stereo headset en zelfs een docking station! Het toestel is los verkrijgbaar voor € 424,00 en is zelfs GRATIS in combinatie met een abonnement.

 

Meer nieuws over: