Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Primeur: Nokia 701 als eerste in Nederland verkrijgbaar bij Belsimpel.nl

Dinsdag 20 september 2011, 09:09:32

Als eerste in Nederland levert Belsimpel.nl de Nokia 701. Dit is de allernieuwste telefoon die loopt op het nieuwe Symbian Belle OS. Het toestel zal bij Belsimpel.nl in combinatie met een abonnement en los verkrijgbaar zijn.

 

De Nokia 701 is de opvolger van de succesvolle Nokia C7 en is op dit moment het topmodel van het nieuwe besturingssysteem Symbian Belle. Het touchscreen is uitgerust met een zeer heldere en haarscherpe 3.5 inch ClearBack. Uniek is dat het toestel de beschikking heeft over NFC. Near Field Communication is een technologie waarmee apparaten over een korte afstand razendsnel informatie uitwisselen.

 

De Nokia 701 heeft een 1GHz processor, waar applicaties snel mee geladen kunnen worden. De telefoon beschikt over 8GB intern geheugen, zodat er voldoende ruimte is voor muziek, foto’s, video’s en applicaties. Het toestel heeft de beschikking over een 8-megapixel camera met dubbele LED-flits aan de achterkant en aan de voorkant een VGA-camera, geschikt voor videochatten.

Het toestel is nu los verkrijgbaar bij Belsimpel.nl voor €343,- en is gratis In combinatie met een abonnement.

 

Nokia 701

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl