Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuw bij Belsimpel: HTC Sensation XE

Vrijdag 16 september 2011, 02:09:30

Na de HTC Sensation komt HTC met een ‘Extended Edition’ van deze telefoon: de HTC Sensation XE. Een verbeterde batterijduur, een verdubbeling van het geheugen en een snellere processor zijn slechts een kleine greep uit wat de HTC Sensation XE te bieden heeft. Deze mobiele telefoon is zowel los als in combinatie met een abonnement bij Belsimpel verkrijgbaar.

Het toestel beschikt over een 8-megapixel camera waarmee haarscherpe foto’s gemaakt kunnen worden. De Sensation XE kan verder in 1080p HD kwaliteit filmen en is daarmee één van de marktleiders op filmgebied. Het toestel heeft een frontcam aan boord waarmee beeldbellen eenvoudig wordt.

Er is meer! Deze telefoon beschikt over Beats Audio, technologie ontwikkeld in samenwerking met niemand minder dan Dr. Dre. Het toestel wordt geleverd met een speciale in-ear headset van Beats Audio ter waarde van € 99,95. Muziek op de HTC Sensation XE komt in combinatie met deze headset tot leven: de afspeelkwaliteit is vergelijkbaar met de opnamekwaliteit uit een muziekstudio!

De gloednieuwe HTC Sensation XE is te verkrijgen bij Belsimpel in combinatie abonnement en als los toestel.

HTC Sensation XE
 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl