‹ Alle nieuwsberichten

Binnenkort bij Belsimpel: HTC Radar en HTC Titan

De allernieuwste Windows Phones van HTC zijn binnenkort bij Belsimpel.nl verkrijgbaar: de HTC Radar en de HTC Titan. De toestellen draaien allebei op Windows Phone 7.5, een besturingssysteem dat een grote toekomst voor zich heeft. De toestellen zullen bij Belsimpel in combinatie met een abonnement en los verkrijgbaar zijn.

De HTC Titan is de krachtpatser van de twee. De mobiele telefoon beschikt over een 8-megapixel camera en heeft een dual LED-flitser aan boord. Het toestel ondersteunt 3G snelheden tot 14.4 Mbit/s en heeft een 1.3 megapixel frontcam om mee te beeldbellen. Dit maakt de Titan zeer geschikt als zakelijke telefoon. Het besturingssysteem loopt soepel dankzij de 1.5GHz processor en de 512MB RAM. Wachten wordt dus verleden tijd.

De HTC Radar is in het zilver uitgevoerd en is een echte allround telefoon. Het toestel beschikt net als de Titan over A-GPS en over een S-LCD scherm waarop alles helder te zien is. Filmen en fotograferen doe je met de Radar alleen in hoge kwaliteit, met respectievelijk 720p HD en 5-megapixel opnames. Deze telefoon ondersteunt 3G, kan FM-radio ontvangen en heeft een intern geheugen van 8GB. U kunt al uw favoriete tracks dus makkelijk op uw telefoon kwijt.

Beide toestellen worden binnenkort bij Belsimpel.nl. De HTC Titan kost los € 515,00 en is gratis in combinatie met een abonnement. Voor de HTC Radar geldt dat hij los verkrijgbaar is voor € 341,00, met abonnement is het toestel gratis.