Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

De LG Optimus 2xSpeed nu te bestellen bij Belsimpel.nl!

U kunt vanaf nu de LG Optimus 2xSpeed bestellen bij Belsimpel.nl. Dit toestel is de eerste telefoon met een zeer snelle dual core processor. De Optimus 2xSpeed is gratis te verkrijgen bij een mobiel telefoonabonnement. De telefoon is natuurlijk ook los te koop bij Belsimpel.nl.

 

De LG Optimus 2xSpeed is de allereerste telefoon met een dual core processor. Dit betekent in de praktijk dat de telefoon super snel is. De Optimus 2xSpeed zou zelfs twee keer zo snel zijn als de smartphones die nu op de markt zijn. Het toestel draait op het Android besturingssysteem van Google. Dit geeft de Optimus 2xSpeed de wereld aan mogelijkheden. U heeft op de Android Market de beschikking over maarliefst 200.000 applicaties!

 

De LG Optimus 2xSpeed heeft de beschikking over twee camera’s. Aan de achterkant zit een 8 megapixel camera. Hiermee kunt u ook video’s opnemen in 1080p HD kwaliteit! Via HDMI kunt u de telefoon direct aansluiten op de televisie en uw HD video’s op groot scherm bekijken. Aan de voorkant van het toestel zit een 1.3 megapixel camera die gebruikt kan worden om bijvoorbeeld te videobellen.

 

De LG Optimus 2xSpeed is vanaf vandaag te bestellen bij Belsimpel.nl. Het toestel is zelfs gratis bij een mobiel telefoon abonnement! De LG Optimus 2xSpeed is ook los te koop voor €456,-. Het toestel wordt begin maart verwacht.

 

 

LG Optimus 2xSpeed

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 
Google Pixel 2 XL 64GB Black

Google Pixel 2 XL 64GB Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.