‹ Alle nieuwsberichten

Google Nexus S nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

U kunt vanaf vandaag de gloednieuwe Google Nexus S bij Belsimpel.nl bestellen. Deze krachtpatser op Android 2.3 is zeer voordelig bij een mobiel telefoonabonnement. Uiteraard is de Nexus S ook los verkrijgbaar bij Belsimpel.nl
 

 

De Google Nexus S is de opvolger van de toonaangevende Nexus One. De Nexus S is het eerste toestel dat draait op de allernieuwste versie van Android, namelijk versie 2.3. Dit besturingssysteem kent vele voordelen ten opzichte van vorige versies. De interface ziet er bijvoorbeeld een stuk beter uit, de batterij van de telefoon gaat langer mee en de snelheid van het besturingssysteem is nog verder verhoogd.

 

Naast een fantastisch besturingssysteem is de telefoon zelf zeer snel en prachtig om te zien. Het toestel heeft een prachtig 4 inch touchscreen. Opvallend is dat dit scherm licht gebogen is. Dit heeft meerdere voordelen. Ten eerste is het toestel hierdoor comfortabeler in uw hand en tijdens het bellen tegen uw gezicht. Daarnaast zal het scherm ook minder licht reflecteren. De Google Nexus S heeft naast een camera aan de achterkant ook één aan de voorkant. Hiermee kunt u bijvoorbeeld videobellen. De telefoon beschikt over maar liefst 16GB geheugen, genoeg geheugen voor al uw muziek, foto’s, video’s en applicaties.

 

De Google Nexus S is vanaf nu te bestellen bij Belsimpel.nl. Het toestel is zeer voordelig bij een mobiel telefoonabonnement en is los verkrijgbaar voor 714 euro.
 

Google Nexus S

Meer nieuws over: