‹ Alle nieuwsberichten

Apple iPhone in combinatie met de nieuwe KPN i-BedrijfsBundel nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

KPN heeft een nieuw zakelijk prijsplan gelanceerd speciaal voor de iPhone’s. Deze zakelijke abonnementen zijn helemaal geoptimaliseerd voor gebruik met de iPhone. Met deze abonnementen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van snelste dataverbinding (internet) die op dit moment mogelijk is.

 

KPN vond het tijd worden om deze iPhone abonnementen voor de zakelijke markt te lanceren omdat de iPhone ideaal is voor zakelijk gebruik. De iPhone heeft namelijk volledige integratie met de Microsoft Exchange server, integratie met ISP-mail, ondersteuning van de meest gebruikte VPN-protocollen en beveiligingscertificaten. Bovendien is elke iPhone voorzien van Wi-Fi. Hiermee kan de iPhone met een draadloos netwerk verbonden worden zodat er gratis gebruik gemaakt kan worden van supersnel internet. Ook als er geen draadloos netwerk in de buurt is kunt u met de iPhone en de i-BedrijfsBundel heel snel internetten tot een snelheid van 7.2Mbit/s. Bij de i-Bedrijfsbundel krijgt u een databundel van maarliefst 1000MB, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

 

De i-BedrijfsBundel is speciaal samengesteld voor de Apple iPhone. Ten eerste maakt u natuurlijk gebruik van één van de beste netwerken van Nederland. Daarnaast kunt u met dit abonnement supersnel internetten met een downloadsnelheid van 7.2Mbit/s en een uploadsnelheid van 1.4 Mbit/s. Bovendien kan er gratis gebruik gemaakt worden van de meer dan 1000 KPN HotSpots in Nederland. Het abonnement kan uitgebreid worden met speciale voordeelmodules zoals een Internationale Data module of Onbeperkt Onderling Bellen.

 

Kortom, de iPhone in combinatie met een i-BedrijfsBundel is de ideale zakelijke oplossing. Voor actuele prijzen van de iPhone met de i-Bedrijfsbundel kunt u hier klikken.
 

Meer nieuws over: