Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Apple iPhone in combinatie met de nieuwe KPN i-BedrijfsBundel nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

Maandag 29 november 2010, 16:22:12

KPN heeft een nieuw zakelijk prijsplan gelanceerd speciaal voor de iPhone’s. Deze zakelijke abonnementen zijn helemaal geoptimaliseerd voor gebruik met de iPhone. Met deze abonnementen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van snelste dataverbinding (internet) die op dit moment mogelijk is.

 

KPN vond het tijd worden om deze iPhone abonnementen voor de zakelijke markt te lanceren omdat de iPhone ideaal is voor zakelijk gebruik. De iPhone heeft namelijk volledige integratie met de Microsoft Exchange server, integratie met ISP-mail, ondersteuning van de meest gebruikte VPN-protocollen en beveiligingscertificaten. Bovendien is elke iPhone voorzien van Wi-Fi. Hiermee kan de iPhone met een draadloos netwerk verbonden worden zodat er gratis gebruik gemaakt kan worden van supersnel internet. Ook als er geen draadloos netwerk in de buurt is kunt u met de iPhone en de i-BedrijfsBundel heel snel internetten tot een snelheid van 7.2Mbit/s. Bij de i-Bedrijfsbundel krijgt u een databundel van maarliefst 1000MB, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

 

De i-BedrijfsBundel is speciaal samengesteld voor de Apple iPhone. Ten eerste maakt u natuurlijk gebruik van één van de beste netwerken van Nederland. Daarnaast kunt u met dit abonnement supersnel internetten met een downloadsnelheid van 7.2Mbit/s en een uploadsnelheid van 1.4 Mbit/s. Bovendien kan er gratis gebruik gemaakt worden van de meer dan 1000 KPN HotSpots in Nederland. Het abonnement kan uitgebreid worden met speciale voordeelmodules zoals een Internationale Data module of Onbeperkt Onderling Bellen.

 

Kortom, de iPhone in combinatie met een i-BedrijfsBundel is de ideale zakelijke oplossing. Voor actuele prijzen van de iPhone met de i-Bedrijfsbundel kunt u hier klikken.
 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl