‹ Alle nieuwsberichten

De nieuwe Motorola Milestone 2 nu te koop bij Belsimpel.nl!

Bij Belsimpel.nl kunt u vanaf vandaag de fantastische Motorola Milestone 2 bestellen. Deze unieke telefoon kunt u voordelig bestellen in combinatie met een abonnement. De Milestone 2 is echter ook gewoon los verkrijgbaar.

 

De Motorola Milestone 2 is de officiële opvolger van de zeer succesvolle Motorola Milestone. De Motorola Milestone 2 heeft net zoals zijn voorganger een volledig uitschuifbaar qwertytoetsenbord. De telefoon is uitermate geschikt voor het opstellen en versturen van berichten in alle formaten. De MOTOBLUR interface van de Milestone 2 zorgt voor een continue synchronisatie van uw berichten, e-mails, Facebook, MySpace en Twitter. De 1GHz OMAP processor in combinatie met de nieuwste versie van het besturingssysteem Android (2.2) zorgt voor een zeer soepele en snelle gebruikservaring. Dit toestel kan met gemak meerdere applicatie tegelijk draaien zonder dat hij langzamer wordt. De Motorola Milestone 2 beschikt standaard al over 8GB opslaggeheugen en dit is uit te bereiden tot maarliefst 32GB!

 

Kortom, Motorola heeft wederom een zeer goed toestel op de markt gebracht. De losse verkoopprijs van de Motorola Milestone 2 is €648,- en het toestel is zeer voordelig te bestellen in combinatie met een mobiel telefoonabonnement.

 

Meer nieuws over: