‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: iPhone 4 SIMLOCKVRIJ gratis bij een KPN Zakelijk Abonnement!

De iPhone 4 wordt nu door Belsimpel.nl simlockvrij aangeboden. Dit houdt in dat de iPhone met alle providers aangeboden gaat worden. Natuurlijk is de iPhone 4 Simlockvrij ook los verkrijgbaar. Belsimpel heeft nu een unieke actie: de iPhone 4 16GB gratis in combinatie met een KPN BedrijfsFlexibel + Pocket Internet Pro!
 

Let op! De actie is gewijzigd. U krijgt nu 12 maanden 50% korting op uw maandelijkse bedrag , de resterende 12 maanden betaalt u het normale maandbedrag van €34,95.

 

De iPhone 4 is het vierde iPhone model van Apple en verkrijgbaar in een 16gb en 32gb variant. Qua design is de iPhone 4 enigszins afgeweken van zijn voorgangers. Het toestel is gemaakt van staal en glas en vormgegeven in een strak, hoekig design. De iPhone 4 beschikt over een vernieuwd 3,5 inch Retina display waardoor er vier keer zoveel pixels weergegeven kunnen worden per vierkante centimer voor een nog scherper beeld. Het toestel is voorzien van een krachtige Apple A4 processor, dezelfde die ook in de iPad huist en heeft een verbeterde standbytijd. In het nieuwe iOS 4 besturingssysteem is het mogelijk om te multitasken, er zit een verbeterde mailfunctionaliteit in verwerkt en je kan je applicaties gemakkelijk ordenen in mappen. Verder is de hardware uitgebreid met een 5MP camera met LED-flitser en kan deze tevens video opnemen in HD kwaliteit (720p). Je kan met andere iPhone 4 gebruikers gratis videobellen met Facetime via je Wifi connectie. Als laatste is ook de gaming functionaliteit van de iPhone 4 nog verbeterd voor een nog beter gebruik van je gaming applicaties.

 

De simlockvrije iPhone 4 wordt nu al uitgeleverd door Belsimpel.nl. Het toestel is los verkrijgbaar, maar ook in combinatie met een abonnement van alle providers. Tevens geldt er nu een unieke actie: de iPhone 4 16GB is in combinatie met KPN BedrijfsFlexibel + Pocket Internet Pro helemaal gratis!

 

Let op! De actie is gewijzigd. U krijgt nu 12 maanden 50% korting op uw maandelijkse bedrag , de resterende 12 maanden betaalt u het normale maandbedrag van €34,95.

 

Maarten Overeem van MMSolutions.nl was de eerste die van deze unieke actie gebruik maakte en kwam de toestellen dan ook gelijk ophalen!

 

Eerste gratis iPhone 4 uitgeleverd

Meer nieuws over: