‹ Alle nieuwsberichten

Vandaag de eerste Samsung Galaxy tablets uitgeleverd door Belsimpel.nl!

Belsimpel.nl heeft vandaag de eerste Samsung Galaxy Tab P1000 16GB uitgeleverd. Deze 7 inch tablet draait op het geroemde Android 2.2 besturingssysteem. Het toestel is los verkrijgbaar, maar ook met een mobiel telefoonabonnement. Er kan namelijk ook gebeld worden met deze prachtige tablet.
 

Samsung Galaxy Tab uitgeleverd door Belsimpel

 

De Samsung Galaxy Tab wordt gezien als de grootste concurrent van de Apple iPad. Dit is zeker niet voor niets. De tablet heeft, mede dankzij het Android 2.2 besturingssysteem, eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u op het 7 inch grote beeldscherm video’s bekijken in prachtige HD kwaliteit. Ook beschikt de Samsung Galaxy Tab over een 3.2 megapixel camera met flitser en autofocus aan de achterkant en een tweede camera aan de voorkant. Deze tweede camera kan bijvoorbeeld gebruikt voor beeldbellen. Ook kunt u uitstekend op het internet surfen met deze tablet. De Samsung Galaxy Tab ondersteunt namelijk Flash waardoor alle websites volledig worden weergegeven en u van een complete internetervaring kunt genieten.
 

De Samsung Galaxy Tab P1000 wordt vandaag al geleverd door Belsimpel.nl. De tablet is los verkrijgbaar voor €799,-. De tablet is ook zeer voordelig te bestellen in combinatie met een mobiel telefoonabonnement.
 

Meer nieuws over: