‹ Alle nieuwsberichten

NIEUW: HTC Desire HD en HTC Desire Z binnenkort leverbaar bij Belsimpel.nl

Belsimpel.nl komt alweer met twee nieuwe HTC toestellen. De eerste is de HTC Desire HD, een echte krachtpatser met een groot 4,3inch WVGA touchscreen en daarnaast de HTC Desire Z die voorzien is van een uitschuifbaar qwertytoetsenbord. De toestellen zijn los leverbaar en tevens te verkrijgen bij een mobiel telefoonabonnement.

Beide toestellen zijn voorzien van het Android 2.2 besturingssysteem en voorzien van de nieuwste HTC Sense interface. De toestellen zijn volledig naar eigen wens in te richten en uit te breiden met verschillende applicaties die in de Android Market gevonden kunnen worden.

 

De HTC Desire HD is de krachtpatser van de twee. Het grote 4,3 inch WVGA scherm springt direct in het oog en biedt een groot gebruikersgemak voor het surfen over het internet, bekijken van video’s en navigatie. De HTC Desire HD is voorzien van een 1Ghz Qualcomm processor waardoor multitasken met dit toestel geen enkel probleem is. Het toestel draait op Android 2.2 en is voorzien van de nieuwste HTC Sense interface. Opvallend is het prachtige geluid wat de Desire HD voortbrengt door de ingebouwde Dolby Mobile en surround sound. Aan de achterkant bevind zich een 8MP camera die tevens video’s in HD kwaliteit kan opnemen. Het toestel is gratis verkrijgbaar in combinatie met een mobiel telefoonabonnement en is los verkrijgbaar voor €507,-.

HTC Desire HD

 

 

De HTC Desire Z is voorzien van een uitschuifbaar qwertytoetsenbord voor nog snellere tekstinvoer. Verder is het toestel voorzien van een hoogwaardig 3,7 inch WVGA touchscreen en een 800Mhz processor. HTC heeft bovendien een sterk verbeterde versie van HTC Sense toegevoegd. Verder is het toestel uiteraard voorzien van een camera met 5MP die ook 720p video kan opnemen, 4GB intern geheugen, een uitgebreide Exchange cliënt en razendsnel internet van 14.4 Mbps. De HTC Desire Z is gratis te verkrijgen bij een mobiel telefoonabonnement en is los verkrijgbaar voor €462,-.

 

 

Meer nieuws over: