‹ Alle nieuwsberichten

De BlackBerry Curve 9300 en de BlackBerry Pearl 9105 nu verkrijgbaar!

BlackBerry gekte bij Belsimpel.nl! Er zijn nu twee nieuwe BlackBerry’s beschikbaar. Het gaat om de BlackBerry Curve 9300 en de BlackBerry Pearl 9105. Deze twee zeer gebruiksvriendelijke smartphones zijn los leverbaar, maar zijn zelfs gratis te krijgen bij een mobiel telefoonabonnement.

 

BlackBerry Curve 9300

Deze nieuwe BlackBerry heeft een prachtig strak design en is ook nog zeer gebruiksvriendelijk. Door het volledige qwertytoetsenbord kunt u zeer snel sms’jes en e-mails opstellen. Via Wi-Fi of 3G kunt u gebruik maken van supersnel internet. Het updaten van uw Facebook of Twitter is voortaan geen enkel probleem meer. De foto’s die u maakt met de 2.0 megapixel camera kunt u ook gemakkelijk delen via het internet.

 

De BlackBerry Curve 9300 is los te koop voor €338,-, maar is bij een 2-jarig abonnement met internet helemaal gratis!

 

BlackBerry Curve 9300

 

BlackBerry Pearl 9105

De BlackBerry Pearl 9105 heeft alle functies van een BlackBerry alleen dan in een compacte vorm. De Pearl heeft geen qwertytoetsenbord zoals we gewend zijn van BlackBerry, maar een regulier numeriek toetsenbord. Doormiddel van SureType kunt u toch zeer snel en gemakkelijk berichten typen. SureType onthoudt namelijk welke woorden u veel gebruikt en hierdoor kunt u steeds sneller typen. Verder beschikt de BlackBerry Pearl over een 3.2 megapixel camera met autofocus en flitser, Wi-Fi, 3G HSDPA internet, bluetooth en een handige optische touchpad.

 

De BlackBerry Pearl 9105 kunt u helemaal gratis krijgen bij een 2-jarig abonnement met BlackBerry internet! Het toestel is natuurlijk ook los verkrijgbaar voor €363,-.

 

BlackBerry Pearl 9105


 

Meer nieuws over: