Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe details over updates Sony Ericsson Xperia X10 bekend

De X10 krijgt na de zomer al de eerste grote update. Waarschijnlijk zal het toestel dan een update krijgen naar de nieuwste versie van het Android besturingssysteem versie 2.1.

Op dit moment wordt de Sony Ericsson Xperia X10 geleverd met een zwaar aangepaste versie van Android 1.6. Zo kan bijvoorbeeld met de X10 wel de flitser gebruikt worden bij het maken foto’s en kan de digitale zoom gebruikt worden. Deze functionaliteiten zijn, net zoals bluetooth 2.1 en Exchange ondersteuning, niet standaard in Android 1.6. Sony Ericsson heeft de 1.6 versie dus al behoorlijk verbeterd. De update naar versie 2.1 zal dus ook geen hele grote veranderingen met zich mee brengen. Helemaal omdat voor de grote update er nog verschillende kleine updates beschikbaar gesteld zullen worden die de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteit zal verhogen.

Sony Ericsson Xperia X10

 

Lange tijd waren er geruchten dat met de update naar Android 2.1 ook de multitouch functionaliteit beschikbaar zal zijn voor de Xperia X10. Dit is nu definitief van de baan. Woordvoerder Harold de Kort van Sony Ericsson heeft aan gsmhelpdesk laten weten dat multitouch niet ondersteund wordt door de nieuwe update. De hardware van de Xperia X10 is er simpelweg niet geschikt voor. Sony Ericsson zal een eigen intuïtieve manier ontwikkelen om in- en uit te zoomen.
 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.