‹ Alle nieuwsberichten

Foto’s nieuwe iPhone zijn echt!

Het toestel dat de website Gizmodo in handen heeft gekregen blijkt een prototype van de nieuwe iPhone te zijn. Gizmodo wist dit zelf al bijna zeker, maar nu heeft een advocaat van Apple dit ook in een brief bevestigd. Apple eist het toestel namelijk terug.

Scherm

De nieuwe iPhone zal een iets kleiner scherm hebben dan de iPhone 3G en 3GS. Het scherm van de telefoon zal wel een veel hogere resolutie hebben. Volgens geruchten heeft de iPhone HD een resolutie van 960x640 pixels.

 

iPhone HD

Microsim

Verder zal het nieuwe toestel van Apple gebruik maken van zogenaamde microsimkaarten. Deze simkaarten zijn wat kleiner dan de simkaarten die op dit moment gebruikt worden.

 

iPhone HD

Links het nieuwe toestel en rechts de iPhone 3GS

Features

Het toestel zal beschikken over een frontcamera waarmee videobellen mogelijk is. Verder beschikt de telefoon waarschijnlijk over een tweede microfoon. Deze wordt gebruikt om achtergrondgeluiden te dempen. Deze techniek wordt op dit moment ook egbruikt door de Google Nexus One.

 

Uiterlijk

Het toestel heeft in tegenstelling tot de 3G en de 3GS een vlakke achterkant. De behuizing van de nieuwe iPhone is over het algemeen wat vierkanter dan de oude modellen. Wel zijn de hoeken mooi afgerond.

 

 

 

 

Officiele release

Normaal gesproken houdt Apple zijn nieuwe apparaten altijd goed verborgen voor de pers. Dit is dit keer echter behoorlijk mislukt. De verwachting is dat Apple 22 juni de nieuwe iPhone gaat aankondigen. Dan worden ook alle specificaties van het toestel bekend.
 

 

Meer nieuws over: