Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Sony Ericsson heeft twee nieuwe Walkman-phones aangekondigd

Woensdag 14 april 2010, 14:21:08

Sony Ericsson gaat in het derde kwartaal van dit jaar twee nieuwe Walkman-phones op de markt brengen; de Zylo en de Spiro. Het zijn beide zogenaamde slider telefoons, het toetsenbordje kan onder het toestel vandaan geschoven worden.

Beide telefoons worden gelanceerd in de Walkman-serie. Dit betekent dat de telefoons uitgebreide muziekfuncties hebben. Zo zullen de Zylo en de Spiro beschikken over een audiospeler, fm radio, TrackID en de Playnow-winkel. De telefoons zullen mp3, aac, aac+ en eaac+ formaten afspelen. De Zylo zal ook flac bestanden kunnen afspelen. De beide toestellen hebben beide goede integratie met sociale netwerksites zoals facebook en Twitter.

 

Sony Ericsson Zylo Spiro

 

Spiro

De Spiro heeft een 2.2 inch beeldscherm met een resolutie van 320x240 pixels. Het toestel beschikt over een 2 megapixel camera . Het intern van 5MB kan worden uitgebreid middels een microSD geheugenkaart.

 

 

Zylo

De Zylo heeft een iets groter scherm dan de Spiro, namelijk 2.6 inch. De resolutie van het scherm is echter met 320x240 pixels wel hetzelfde. De Zylo beschikt verder over een 3.2 megapixel camera, ondersteuning van 3g internet en ondersteuning van microSD geheugenkaart. De Zylo wordt standaard geleverd met de applicatie Google Maps.

 


 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl