Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

LG gaat de opvolger van de Nexus One maken

Het lijkt erop dat LG de opvolger van de Nexus One gaat maken. LG is bezig met twee nieuwe telefoons die de codenaam Phone88 dragen. Toen HTC bezig was met de ontwikkeling van de Nexus One droeg dit toestel ook de codenaam Phone88.

De codenaam Phone88 werd dus eerder gebruikt bij de ontwikkeling van de Nexus One. Nu is LG bezig met toestellen onder die codenaam. De typenummers van deze telefoons zijn SU950 en KU9500. Deze hoge typenummers gebruikt LG bij zogenaamde high-end telefoons.

 

De LG SU950 heeft tevens bijna hetzelfde profiel als de Nexus One. Alleen de naam en de maximale resolutie van afbeeldingen die via mms verstuurd worden verschillen. Het profiel verschilt wel sterk met profielen van andere high-end Android telefoons waar LG mee bezig is, bijvoorbeeld de LG Aloha. Hier ziet u de verschillende profielen:

 

profielen

 

Deze aanwijzingen tezamen wijzen erop dat LG wel degelijk bezig is met een opvolger van de Nexus One.
 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.