Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Apple komt mogelijk 22 juni met de iPhone HD

Dinsdag 30 maart 2010, 13:47:20

22 juni wordt mogelijk de nieuwe iPhone gepresenteerd door Apple. De nieuwe iPhone zal de naam iPhone HD dragen. Het toestel zal dezelfde A4-processor hebben als de iPad, en het scherm van het toestel zal een resolutie hebben van 960x640 pixels!

 

Geruchten zijn verder dat de iPhone zal beschikken over een frontcamera en zal draaien op het nieuwe besturingssysteem van Apple, iPhone OS 4. Dit besturingssysteem zal in tegenstelling tot het huidige besturingssysteem van de iPhone wel multitasking bevatten. De schermresolutie van 960x640 zou baanbrekend zijn. Er is nog geen enkele andere smartphone met deze resolutie. De A4-processor zal draaien op een snelheid van 1GHz.

 

Het design van de nieuwe iPhone zou geïnspireerd zijn op de onlangs gelanceerde iPad. De iPhone heeft dan alleen een camera aan de voorkant. Aan de achterkant zou een tweede camera aanwezig zijn. Deze heeft 5 megapixels. De iPhone zou er zou uit kunnen komen te zien:

 

iPhone HD

Voor actuele iPhone aanbiedingen kunt u hier terecht.
 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl