Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Apple komt mogelijk 22 juni met de iPhone HD

22 juni wordt mogelijk de nieuwe iPhone gepresenteerd door Apple. De nieuwe iPhone zal de naam iPhone HD dragen. Het toestel zal dezelfde A4-processor hebben als de iPad, en het scherm van het toestel zal een resolutie hebben van 960x640 pixels!

 

Geruchten zijn verder dat de iPhone zal beschikken over een frontcamera en zal draaien op het nieuwe besturingssysteem van Apple, iPhone OS 4. Dit besturingssysteem zal in tegenstelling tot het huidige besturingssysteem van de iPhone wel multitasking bevatten. De schermresolutie van 960x640 zou baanbrekend zijn. Er is nog geen enkele andere smartphone met deze resolutie. De A4-processor zal draaien op een snelheid van 1GHz.

 

Het design van de nieuwe iPhone zou geïnspireerd zijn op de onlangs gelanceerde iPad. De iPhone heeft dan alleen een camera aan de voorkant. Aan de achterkant zou een tweede camera aanwezig zijn. Deze heeft 5 megapixels. De iPhone zou er zou uit kunnen komen te zien:

 

iPhone HD

Voor actuele iPhone aanbiedingen kunt u hier terecht.
 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.