Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Prijs en lanceerdatum van Samsung S8500 Wave bekend

De Samsung S8500 Wave is op verschillende Duitse websites met prijs en verwachte lanceerdatum verschenen. Deze telefoon is de eerste telefoon van Samsung met het nieuwe Bada besturingssysteem. Verder beschikt de Samsung Wave over een 3.3 inch super AMOLED touchscreen!

 

De Samsung Wave staat op de Duitse Amazon voor 430 euro en op het Duitse Geizhals bieden ze de telefoon aan voor maar 379 euro! Op de website van Geizhals staat verder dat de telefoon in mei geleverd kan worden.

 

Samsung S8500 Wave

 


De Samsung Wave heeft de beschikking over een Cortex A8 processor die draait op 1GHz. Verder draait het toestel op het gloednieuwe besturingssysteem van Samsung Bada. De telefoon heeft een 5 megapixel camera en kan video’s opnemen in 720P kwaliteit. Tot slot heeft de telefoon een Super AMOLED beeldscherm van 3.3 inch. Hier hebben wij al eerder over bericht. Dit scherm zou beter leesbaar moeten zijn in de zon en zal mooie heldere kleuren weergeven.
 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Green

Sony Xperia XZ2 Compact Green

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.