Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Prijs en lanceerdatum van Samsung S8500 Wave bekend

Dinsdag 23 maart 2010, 12:29:58

De Samsung S8500 Wave is op verschillende Duitse websites met prijs en verwachte lanceerdatum verschenen. Deze telefoon is de eerste telefoon van Samsung met het nieuwe Bada besturingssysteem. Verder beschikt de Samsung Wave over een 3.3 inch super AMOLED touchscreen!

 

De Samsung Wave staat op de Duitse Amazon voor 430 euro en op het Duitse Geizhals bieden ze de telefoon aan voor maar 379 euro! Op de website van Geizhals staat verder dat de telefoon in mei geleverd kan worden.

 

Samsung S8500 Wave

 


De Samsung Wave heeft de beschikking over een Cortex A8 processor die draait op 1GHz. Verder draait het toestel op het gloednieuwe besturingssysteem van Samsung Bada. De telefoon heeft een 5 megapixel camera en kan video’s opnemen in 720P kwaliteit. Tot slot heeft de telefoon een Super AMOLED beeldscherm van 3.3 inch. Hier hebben wij al eerder over bericht. Dit scherm zou beter leesbaar moeten zijn in de zon en zal mooie heldere kleuren weergeven.
 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Huawei P8 Lite Black

Huawei P8 Lite Black

 
Apple iPhone 5S 16GB Black

Apple iPhone 5S 16GB Black

 
Motorola Moto G 16GB (3rd Gen) Black

Motorola Moto G 16GB (3rd Gen) Black

 
LG Nexus 5X 32GB Black

LG Nexus 5X 32GB Black

 
Samsung Galaxy J5 Black

Samsung Galaxy J5 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl