‹ Alle nieuwsberichten

Preview van stijlvolle LG GD880 Mini

Binnenkort is hij verkrijgbaar: de LG GD880 Mini. Deze telefoon is volledig van aluminium gemaakt en het design is zeer stijlvol. LG claimt dat deze telefoon een antwoord is op de vraag van de gebruikers. Een telefoon die niet te groot is, niet te duur en niet te gecompliceerd is.

Design

Wat het meest opvalt aan de telefoon is het design. De telefoon is helemaal gemaakt van aluminium en heeft afmetingen van 102 x 47.6 x 10.6 millimeter. Verder valt op dat de telefoon zeer hoekig is. De randen van de telefoon zijn zeer scherp.
 

 

LG GD880 Mini

 

Gebruik

De telefoon zal draaien op LG’s eigen S-Class besturingssysteem. Elk onderdeel is, net zoals de buitenkant van de telefoon, zeer mooi vormgegeven. Het toestel beschikt over een 3.2 inch capacitief touchscreen waarop het artistieke menu mooi op wordt weergegeven. Net zoals bijna alle telefoons die de laatste tijd uitkomen is ook de LG GD880 Mini uitermate geschikt om je sociale netwerken bij te houden. De telefoon beschikt standaard al over een Facebook en een Twitter applicatie waarmee je makkelijk contact kunt houden met je vrienden. De 5 megapixel camera van de GD880 Mini lijkt goed en snel te werken. Foto’s kunnen met behulp van de Facebook of Twitter applicatie meteen gedeeld worden met je vrienden.

 

 

LG GD880 Mini

 

 Specificaties

Afmetingen
Het toestel heeft een afmetinging van 102 x 47.6 x 10.6 millimeter en weegt 99 gram. Het scherm is 3.2 inch groot en heeft een resolutie van 480 x 854 pixels.

 

Camera
De LG GD880 Mini heeft beschikking tot een 5 megapixel camera. Dit betekend dat het toestel foto's kan maken tot een resolutie van 2592 x 1944 pixels. Aan de voorkant van de telefoon bevind zich nog een tweede camera die bedoeld is voor beeldbellen.

 

Connectiviteit
De telefoon beschikt over bluetooth 2.1. Hiermee kan bijvoorbeeld verbinding gemaakt worden met een headset of carkit. Verder is het toestel geschikt voor een HSDPA verbinding waarmee snel internetten mogelijk is. Ook kan de telefoon connectie maken met draadloze netwerken via WLAN.

 

 

Het toestel wordt binnenkort op de markt verwacht. De prijs van het toestel is nog niet bekend.

 

Meer nieuws over: