Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Voorlopig geen multitasking voor Windows Phone 7

Woensdag 17 maart 2010, 10.23 uur

Microsoft heeft de mogelijkheid tot multitasken uit Windows Phone 7 gehaald. Microsoft geeft aan dat er te weinig tijd is om deze functionaliteit te implementeren. Wel kunnen applicaties gegevens opslaan en vervolgens push-notificaties ontvangen.

Applicaties van Microsoft zelf, zoals bijvoorbeeld Outlook, kunnen wel op de achtergrond draaien. Voor applicaties van externe ontwikkelaars geldt dit niet. Wanneer een applicatie van een externe ontwikkelaar wordt afgesloten, wordt de informatie en de huidige staat van de applicatie opgeslagen. Vervolgens kan de applicatie push-notificaties ontvangen. Deze manier wordt ook door Apple toegepast bij de iPhone.

 

Microsoft zegt dat het te weinig tijd heeft om volledige multitasking in Windows Phone 7 te implementeren. Microsoft sluit overigens niet uit dat er een update komt voor Windows Phone 7 waardoor volledige multitasking alsnog mogelijk is.
 

 

Windows Phone 7

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Sony Xperia X Compact Black

Sony Xperia X Compact Black

 
Nokia 6 Black

Nokia 6 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.