Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Geen update naar Windows Phone 7 voor de HTC HD2

De HTC HD2 krijgt geen update naar Windows Phone 7. Dit heeft Microsoft bekend gemaakt op het ontwikkelaarsevenement Mix2010. De HD2 draait momenteel op Windows Mobile 6.5. Microsoft geeft aan dat het toestel niet voldoet aan de eisen die Microsoft stelt.

 

Waarschijnlijk gaat het om de drie knoppen die door Microsoft verplicht zijn gesteld voor Windows Phone 7 toestellen. Op elk toestel waar Windows Phone 7 op gaat draaien moet de fabrikant namelijk de knoppen ‘Start’, ‘Search’ en ‘Back’ plaatsen. De HTC HD2 beschikt niet over de ‘Search’ knop. Het toestel heeft tevens niet de 8GB geheugen die benodigd is.

 

Er is de laatste tijd veel gespeculeerd over een eventuele update van de HD2 naar Windows Phone 7. Adobe suggereerde eerder dat deze update zou plaatsvinden en ook op het Mobile World Congress werd dit door diverse bronnen hetzelfde gesuggereerd.


 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Black

Sony Xperia XZ2 Compact Black

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.