Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Geen update naar Windows Phone 7 voor de HTC HD2

De HTC HD2 krijgt geen update naar Windows Phone 7. Dit heeft Microsoft bekend gemaakt op het ontwikkelaarsevenement Mix2010. De HD2 draait momenteel op Windows Mobile 6.5. Microsoft geeft aan dat het toestel niet voldoet aan de eisen die Microsoft stelt.

 

Waarschijnlijk gaat het om de drie knoppen die door Microsoft verplicht zijn gesteld voor Windows Phone 7 toestellen. Op elk toestel waar Windows Phone 7 op gaat draaien moet de fabrikant namelijk de knoppen ‘Start’, ‘Search’ en ‘Back’ plaatsen. De HTC HD2 beschikt niet over de ‘Search’ knop. Het toestel heeft tevens niet de 8GB geheugen die benodigd is.

 

Er is de laatste tijd veel gespeculeerd over een eventuele update van de HD2 naar Windows Phone 7. Adobe suggereerde eerder dat deze update zou plaatsvinden en ook op het Mobile World Congress werd dit door diverse bronnen hetzelfde gesuggereerd.


 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.