Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Drie officieel aangekondigde toestellen met Windows Phone 7 op een rij

Dinsdag 16 maart 2010, 11:23:51

Er zijn op dit moment drie telefoons aangekondigd die op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft gaan draaien. Er is nog weinig over de toestellen bekend, maar we zetten deze telefoons even kort naast elkaar.

Windows Phone 7 telefoons

 

 

De eerste (links) is de nieuwe Samsung Slate. Deze telefoon is vandaag officieel aangekondigd. Over deze telefoon is nog weinig bekend. Het toestel zou een 5 megapixel camera krijgen met flits, een capacitief touchscreen met ondersteuning voor 4 contactpunten en 256MB RAM. Op de video zijn drie fysieke toetsen te zien; Start, Search en Back.


Het tweede toestel (midden) is het toestel van Asus, dit toestel heeft geen naam en is tot nu toe alleen gebruikt om demo’s te laten zien op het Mobile World Congress.


Tot slot de LG Slider telefoon (rechts). Hierover hebben we al eerder bericht. Deze telefoon heeft, net zoals de nieuwe Samsung Slate, de drie fysieke knoppen Start, Search en Back. Naast deze drie knoppen kan er een fysiek qwerty-toetsenbord onder het toestel vandaan geschoven worden. De LG Slider telefoon zal verder over een 5 megapixel camera beschikken. Dit toestel wordt in september op de markt verwacht.


In het volgende filmpje worden alle drie de telefoons kort gedemonstreerd.
 

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl