‹ Alle nieuwsberichten

Drie officieel aangekondigde toestellen met Windows Phone 7 op een rij

Er zijn op dit moment drie telefoons aangekondigd die op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft gaan draaien. Er is nog weinig over de toestellen bekend, maar we zetten deze telefoons even kort naast elkaar.

Windows Phone 7 telefoons

 

 

De eerste (links) is de nieuwe Samsung Slate. Deze telefoon is vandaag officieel aangekondigd. Over deze telefoon is nog weinig bekend. Het toestel zou een 5 megapixel camera krijgen met flits, een capacitief touchscreen met ondersteuning voor 4 contactpunten en 256MB RAM. Op de video zijn drie fysieke toetsen te zien; Start, Search en Back.


Het tweede toestel (midden) is het toestel van Asus, dit toestel heeft geen naam en is tot nu toe alleen gebruikt om demo’s te laten zien op het Mobile World Congress.


Tot slot de LG Slider telefoon (rechts). Hierover hebben we al eerder bericht. Deze telefoon heeft, net zoals de nieuwe Samsung Slate, de drie fysieke knoppen Start, Search en Back. Naast deze drie knoppen kan er een fysiek qwerty-toetsenbord onder het toestel vandaan geschoven worden. De LG Slider telefoon zal verder over een 5 megapixel camera beschikken. Dit toestel wordt in september op de markt verwacht.


In het volgende filmpje worden alle drie de telefoons kort gedemonstreerd.
 

 

Meer nieuws over: