Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Games: Street Fighter IV op de iPhone!

Volgende week zal het spel Straat Fighter IV beschikbaar in de App Store van Apple en zal 7,99 euro gaan kosten. Het spel zal beschikbaar zijn voor de iPhone en de iPod Touch.

Met Street Fighter IV voor de iPhone en iPod kan er gekozen worden voor acht verschillende personages om mee te vechten op zeven verschillende locaties. Het spel zal bestuurd worden met transparante knoppen op het touchscreen.

 

Streetfighter


De graphics van Street Fighter zien er ongelofelijk goed uit en de besturing is erg goed. Een leuke optie is dat er met bluetooth tegen andere spelers gespeeld kan worden. Dit loopt zeer soepel en de actie in het spel zal niet verslappen.


Street Fighter IV is tot nu toe het beste vechtspel dat voor de iPhone beschikbaar is. Het spel is volgende week beschikbaar in de App Store en zal 7,99 euro kosten.

 

 

Street Fighter

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.