Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Opera Mini 5 beta beschikbaar voor Android

Opera blijft nieuwe updates geven aan hun browser. Dit keer is er een nieuwe beta van de browser Opera Mini beschikbaar voor Android. Opera staat bekend als een zeer snelle browser omdat het data comprimeert.

Opera Mini 5 beschikt over het browsen met tabbladen, speed dial, password manager en favorieten. Maar de meest belangrijke eigenschap van deze browser is dat hij super snel is. Deze nieuwe versie comprimeert namelijk tot bijna 90%. Dit gebeurt uiteraard niet op uw telefoon maar op een externe server zodat uw toestel lekker snel blijft werken.

 

Opera Mini 5

 

Eind dit jaar wordt Opera Mobile 10 verwacht. Dit is een zogenaamde OEM (Original Equipment Manufacturer) versie van de browser. Deze versie wordt standaard geïnstalleerd op verschillende toestellen. Tot die tijd moeten we het doen met Opera Mini, dus download het snel!

Opera Mini 5 is vanaf vandaag beschikbaar op de Android Market.
 

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.