Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Google Maps uitgebreid met fietsroutes

Donderdag 11 maart 2010

Google blijft nieuwe opties toevoegen aan Google Maps. Dit keer is de software uitgebreid met fietsroutes. Met de nieuwe Maps is het nu mogelijk je fietsroute te plannen. Kijk snel naar het filmpje om Google Maps Biking in actie te zien.

De kaart veranderd direct wanneer er wordt gekozen voor fietsroutes. Alle wegen die geschikt zijn voor fietsers worden direct weergegeven. Er wordt onderscheid gemaakt in wegen die alleen voor fietsers bedoeld zijn of wegen waar bijvoorbeeld alleen een fietsstrook aanwezig is.

 

Google heeft aangegeven deze software uit te gaan brengen voor Google Maps voor Android telefoons. Het wordt natuurlijk helemaal makkelijk wanneer je gewoon op je telefoon kunt zien waar je met de fiets heen moet. Er kan van tevoren ook een fietsroute gepland worden welke je daarna makkelijk kunt volgen op je mobiele telefoon. Ik denk dat deze functie, zeker in Nederland, grote potentie heeft!

 

Om de software alvast uit te proberen op de computer kunt u hier terecht:
http://maps.google.com/biking

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl