Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Google Maps uitgebreid met fietsroutes

Google blijft nieuwe opties toevoegen aan Google Maps. Dit keer is de software uitgebreid met fietsroutes. Met de nieuwe Maps is het nu mogelijk je fietsroute te plannen. Kijk snel naar het filmpje om Google Maps Biking in actie te zien.

De kaart veranderd direct wanneer er wordt gekozen voor fietsroutes. Alle wegen die geschikt zijn voor fietsers worden direct weergegeven. Er wordt onderscheid gemaakt in wegen die alleen voor fietsers bedoeld zijn of wegen waar bijvoorbeeld alleen een fietsstrook aanwezig is.

 

Google heeft aangegeven deze software uit te gaan brengen voor Google Maps voor Android telefoons. Het wordt natuurlijk helemaal makkelijk wanneer je gewoon op je telefoon kunt zien waar je met de fiets heen moet. Er kan van tevoren ook een fietsroute gepland worden welke je daarna makkelijk kunt volgen op je mobiele telefoon. Ik denk dat deze functie, zeker in Nederland, grote potentie heeft!

 

Om de software alvast uit te proberen op de computer kunt u hier terecht:
http://maps.google.com/biking

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.