Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Spel tegelijkertijd gespeeld op telefoon pc en xbox!

Microsoft heeft een spel laten zien dat tegelijkertijd op de pc, mobiele telefoon en xbox gespeeld kan worden. De voortgang van het spel wordt automatisch overgedragen zodat er meteen tussen de verschillende platformen gewisseld kan worden.

In de video is te zien hoe een medewerker van Microsoft een Indiana Jones-platformspel eerst op de computer dan op de telefoon en ten slot op de xbox speelt. De voortgang in het spel wordt direct overgedragen tussen de verschillende apparaten.


Dit is allemaal mogelijk omdat de programmeercode voor 90% uitwisselbaar is tussen de verschillende apparaten. De 10% die niet uitwisselbaar is bestaat uit code die bestemd is voor de besturing van het spel. Deze is afhankelijk van het apparaat waarop het spel gespeeld wordt. Het spel dat in de video te zien is werd ontwikkeld met behulp van Visual Studio.
 

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.