Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Apple sleept HTC voor de rechter

De fabrikant van onder andere de iPhone klaagt telefoonfabrikant HTC aan wegens patentinbreuk. HTC zou volgens Apple inbreuk hebben gemaakt op zeker 20 patenten. Het is nog niet duidelijk om welke patenten het gaat, maar waarschijnlijk gaat het om de interface en de hardware van de HTC telefoons.

HTC is een snel groeiende speler op het gebied van smartphones. HTC is onder andere bekend geworden omdat het bedrijf voor Google de Nexus One heeft gemaakt. Hierdoor hebben ze veel ervaring opgedaan met het besturingssysteem Android, wat ook door Google ontwikkeld is. Binnenkort komen onder andere de HTC Legend en de HTC Desire uit waar veel van verwacht wordt.

 

Apple heeft al eerder een concurrent aangeklaagd wegens patentinbreuk. Toen was het Nokia die ze aanklaagden om het kinetisch scrollen en het ' bounce-effect' wat zichtbaar is wanneer je tijdens het scrollen het einde van een pagina bereikt.

 

 

Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.