‹ Alle nieuwsberichten

Met Belsimpel Back to School

Met Belsimpel Back to School

Belsimpel is terug met de Back To School-deals! Wij hebben voor jou de beste deals verzameld, dus of je nou een hardwerkende student of scholier bent, check deze dan zeker als jij jouw jaar goed wil starten. Er zijn veel deals op verschillende soorten producten, denk aan telefoons, abonnementen, tablets, smartwatches, powerbanks en wearables. Waar wacht je nog op, check ze meteen!

Telefoons en abonnementen

We hebben qua telefoons en abonnementen een aantal mooie deals voor jou klaarstaan. Zo is de Honor Magic5 Pro flink in prijs verlaagd. Deze telefoon is water- en stofbestendig en heeft een 50 megapixel camera met 4k videokwaliteit! Maar ook de OnePlus Nord CE 3 wordt nu extra voordelig aangeboden!

Mocht je nou naast een telefoon ook nog op zoek zijn naar een voordelig abonnement, dan hebben we ook zeker een aantal goeie combinaties voor jou in de aanbieding. Zo is de Apple iPhone 14 Plus in combinatie met een T-Mobile abonnement met onbeperkt internetten tijdelijk in prijs verlaagd. Ben je geïnteresseerd in onbeperkt internetten? Check dan ook het T-Mobile abonnement in combinatie met een Samsung Galaxy S23 Ultra. Zelfs wanneer je op zoek bent naar een Google Pixel 7a, kan je deze combineren met een abonnement bij Ben voor een voordelige prijs!

Smartwatches en activity trackers

Wanneer je op zoek bent naar een smartwatch, is het ook zeker de moeite waard om onze aanbiedingen te bekijken. Zo is de Polar Grit X flink in prijs verlaagd, dit horloge is met z’n waterdichtheid uiterst geschikt om mee te zwemmen en heeft daarnaast een erg precieze locatiebepaling doordat het gebruik maakt van zowel GPS, Glonass en Galileo. Mocht je in plaats van een Polar op zoek zijn naar een Garmin smartwatch, check dan zeker de Garmin Fenix 7X. Dit horloge kan je via zonlicht opladen en heeft saffier glas waardoor het extra kras- en valbestendig is! Een smartwatch die ook uitermate geschikt is voor het sporten is de Huawei Watch 4, deze activity tracker is dankzij de ingebouwde sensoren perfect voor tijdens het sporten, hij kan dan ook tijdens het zwemmen gewoon gebruikt worden.

Oordopjes en koptelefoons

Tijdens het studeren kan het natuurlijk erg handig zijn wanneer je koptelefoon noise cancelling heeft. Met de active noise cancelling technologie is de Sony WH-CH720N een goeie optie voor jou, deze is dan ook in prijs verlaagd tijdens onze actie. Ben je in plaats van een koptelefoon op zoek naar nieuwe oordopjes? Dan kan het een goed idee zijn om de Sennheiser Momentum True Wireless 3 te checken! Ook deze oordopjes hebben actieve ruisonderdrukking, maar zijn daarnaast ook uitermate geschikt voor tijdens het sporten, ze blijven namelijk goed zitten en zijn zweetbestendig! Verder zijn onder andere ook de Jabra Elite 7 oordopjes tijdelijk in prijs verlaagd. Met deze comfortabele oordopjes heb je ook geen last van omgevingsgeluiden door de actieve noise cancelling, en is de case van de oordopjes draadloos op te laden!

Vergeet niet, zoals altijd geldt: op = op. Twijfel niet langer en check onze beste deals!