‹ Alle nieuwsberichten

Samsung: Productlancering en winactie!

Samsung: Productlancering en winactie!

Als we kijken naar voorgaande jaren, heeft Samsung drie keer per jaar een grote productlancering gehad. Vaak gebeurt dit in het begin van het jaar, in het voorjaar en in het najaar. Nu we de S23-serie en de A-serie lanceringen achter de rug hebben, is de verwachting dat Samsung met een nieuwe lijn van haar foldables, tablets en smartwatches komt. Wij houden je op de hoogte van de geruchten rond de opkomende producten. 

Ben je benieuwd geraakt naar één van deze producten, schrijf je dan in op de geruchtenpagina om op de hoogte gehouden te worden! Dan maak je kans op een Harman Kardon Onyx Studio 7 speaker (t.w.v. €299).

De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold

De Samsung Galaxy Z Fold toestellen zijn vouwbare telefoons die gebruik maken van twee schermen. Hierdoor heb je de keuze tussen een normaal scherm of een extra groot scherm. De geruchten gaan dat Samsung dit jaar een opvolger van de populaire Samsung Galaxy Z Fold 4 uit zal brengen. Naar verwachting zal het toestel worden voorzien van een snellere processor en zal er voornamelijk worden gefocust op een verbetering van het scharnier. Als de geruchten kloppen zou dit betekenen dat de vouw in het binnenste scherm minder zichtbaar is.

Bron: Android Planet

De nieuwe Samsung Galaxy Z Flip

Waar een Samsung Galaxy Z Fold telefoon wordt uitgebracht, verschijnt ook vaak een nieuwe Samsung Galaxy Z Flip telefoon. De Samsung Galaxy Z Flip is een compacte vouwbare telefoon die de functionaliteit heeft van een toestel met een groot display, maar in iedere broekzak past vanwege zijn compacte formaat. Volgens Techradar zal Samsung dit najaar een opvolger van de Samsung Galaxy Z Flip 4 uitbrengen. De geruchten zijn dat het coverscherm van de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip bijna dubbel zo groot is dan die van de Flip 4. Ook geven bronnen van Techradar aan dat het toestel zal worden voorzien van een snellere processor en dat het hoofdscherm helderder zal zijn dan dat van de Samsung Galaxy Z Flip 4.

Bron: Techradar

De nieuwe Samsung Galaxy Tab

Deze zomer zullen volgens bronnen ook nieuwe tablets van Samsung onthuld worden. Volgens de geruchten zal Samsung een opvolger uitbrengen van de Samsung Galaxy Tab S8 serie. Naar verwachting zal de tablet, net als zijn voorganger, in die verschillende varianten beschikbaar worden: een normale, een plus en een ultra. Het gerucht gaat dat elke tablet in de nieuwe Samsung Galaxy Tab serie wordt voorzien van een helderder scherm met een beter contrast, namelijk een OLED-scherm.

Bron: Android Planet

De nieuwe Samsung Galaxy Watch

Het is wachten op de officiële aankondiging van de nieuwe Samsung Galaxy Watch. Volgens Android Planet zit dit er namelijk aan te komen. Het zou gaan om een opvolger van de Samsung Galaxy Watch 5. De verwachting is dat de nieuwe Samsung Galaxy Watch dunnere schermranden heeft dan zijn voorganger. Uit geruchten komt naar voren dat er niet alleen een normale Watch aan komt, maar dat Samsung ook het model met de fysieke draairing terug zal brengen, zoals voor het laatst te zien was op de Samsung Galaxy Watch 4 Classic.

Bron: Android Planet