‹ Alle nieuwsberichten

De Zomerdeals zijn weer begonnen!

De Zomerdeals zijn weer begonnen!

Het is weer zover, de Belsimpel Zomerdeals! Ben jij nou op zoek naar een nieuwe smartphone of accessoire of een nieuw abonnement? Tot en met 28 juni kun je terecht bij Belsimpel voor een flink aantal deals, dus check onze Zomerdeals-pagina zeker. Hieronder hebben we een aantal deals voor je uitgelicht.

 

De Zomerdeals zijn weer terug van weggeweest. Opnieuw biedt Belsimpel ruim een week lang hoge kortingen op smartphones, abonnementen en accessoires. Of jou nou al een vakantie geboekt hebt of niet, met de Belsimpel Zomerdeals wordt je zomer een gegarandeerd succes!

Accessoires en gadgets

Er zijn een aantal smartwatches scherp geprijsd tijdens de Zomerdeals. Zo is de Garmin Venu Sq flink in prijs verlaagd, en heeft ook de Polar Pacer Pro tijdelijk een scherpe prijs! Niet op zoek naar een smartwatch, maar naar andere gadgets zoals oortjes of speakers? Check dan zeker bijvoorbeeld de Bang & Olufsen BeoPlay E8 oordopjes of de draagbare Bang & Olufsen Beosound Explore speaker.

Natuurlijk zijn er nog veel meer oordopjes en headsets flink in prijs verlaagd tijdens de Zomerdeals. Onder de geselecteerde producten vallen onder andere de Jabra Elite 7 Active, en de Skullcandy Crusher Evo, met beide een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Of ben je toevallig op zoek naar een snellader om je producten in een rap tempo op te laden? Dan hebben we ook de Samsung USB-C Snellader Powerbank tijdelijk voor je afgeprijsd!

Scherp geprijsde telefoons

Naast de accessoires en gadgets zijn er natuurlijk ook een aantal toestellen scherp geprijsd. Zo is onder andere de Samsung Galaxy S23 flink in prijs verlaagd, net als de Samsung Galaxy A14 en Samsung Galaxy A54. Wanneer je liever voor een ander toestel gaat, zou je bijvoorbeeld de scherpe prijzen van de Motorola Moto E13, Honor Magic5 Pro of de Google Pixel 7 kunnen checken!

Extra voordelige abonnementen

Om er zeker van te zijn dat je deze zomer over genoeg data beschikt op je vakantie, zou je de extra voordelige abonnementen van de Zomerdeals kunnen bekijken. Zo krijg je tijdelijk €35,- cashback bij abonnementen van Lebara en 50+ Mobiel.  Verder krijg je bij aanschaf van een nieuw abonnement bij Budget Mobiel gratis Sennheiser Sport True wireless oordopjes, en krijg je bij een nieuw KPN abonnement zelfs Bang & Olufsen BeoPlay E8 oordopjes cadeau!

Zit er iets voor je tussen? Zoals altijd geldt voor alle aanbiedingen: OP = OP. Wacht dus niet te lang!