‹ Alle nieuwsberichten

De Belsimpel Vakantiegeld-deals zijn weer terug!

De Belsimpel Vakantiegeld-deals zijn weer terug!

Vanaf 22 mei tot en met 31 mei heeft Belsimpel weer veel hoge kortingen op smartphones, abonnementen en accessoires tijdens de Vakantiegeld-deals! Een overzicht van alle speciale deals vind je op deze pagina.

Ben je nou op zoek naar de perfecte aankoop voor deze zomer, of weet je gewoon even niet waar je met je vakantiegeld heen moet? Dan ben jij bij Belsimpel aan het juiste adres! Door de hoge kortingen vind je hier namelijk tien dagen lang scherpe prijzen voor een groot aantal geselecteerde producten. Hieronder staan er een aantal toppers voor je uitgelicht.

Voordelige accessoires

Een groot aantal accessoires is enorm scherp geprijsd tijdens de Belsimpel Vakantiegeld-deals. Dus of je nou op zoek bent naar een nieuwe koptelefoon, smartwatch of andere gadget, dan zit je hier zeker goed!

Koptelefoon, oordopjes en headsets

Ben je toevallig op zoek naar een over-ear koptelefoon die op al je wensen aansluit? Kies dan voor de Skullcandy Crusher Evo Zwart. Ook de Beats Solo3 Wireless Black is flink in prijs verlaagd, deze koptelefoon met enorm goede geluidskwaliteit biedt tot wel veertig uur luisterplezier.

Maar ook als je liever naar in-ear muziek luistert, hebben we een aantal goeie deals voor je klaarstaan. Zo zijn zowel de Sony WF-C700N als de Huawei FreeBuds Pro 2 Wit in prijs verlaagd tijdens de Vakantiegeld-deals.

Daarnaast zou je ook de Jabra Elite 7 Active Blauw kunnen checken, deze scherp geprijsde oortjes hebben actieve ruisonderdrukking die speciaal zijn afgesteld voor sportomgevingen, zoals de sportschool. Ook de Beats Fit Pro Wit levert dusdanig goede noise cancelling waardoor je niet snel meer uit je concentratie gehaald wordt!

Smartwatches

Naast koptelefoons en oordopjes, zijn er ook smartwatches flink afgeprijsd tijdens onze Vakantiegeld-deals. Je ontvangt namelijk tijdelijk korting op topmerken als Apple, Garmin, Samsung en Polar! Wil je meer inzicht krijgen in jouw sportprestaties? Check dan zeker de volgende modellen: de Apple Watch Series 8 45mm Zilver, de Garmin Vivomove Sport Groen, de Samsung Galaxy Watch 4 44mm Zwart en de Polar Ignite 2 Zwart.

Telefoons en abonnementen

Naast accessoires zijn er ook veel losse toestellen die met een scherpe prijs verkrijgbaar zijn tijdens de Belsimpel Vakantiegeld-deals! Denk bijvoorbeeld aan de Motorola Edge 20 Pro of de Samsung Galaxy A54 256GB A546. Daarnaast is het ook zeker de moeite waard om de Honor Magic5 Lite 6GB/128GB te overwegen.

Ben je op zoek naar zowel een toestel als een nieuw abonnement? Dan zijn er nog meer interessante aanbiedingen voor jou! Tijdens de Belsimpel Vakantiegeld-deals bieden we hoge kortingen op verschillende toestellen met abonnement, neem de Apple iPhone 14 Plus  of Samsung Galaxy S23 Ultra bijvoorbeeld. Mocht je op zoek zijn naar een ander model, dan is ook de Google Pixel 6a of de Xiaomi 13 een zeer goede optie!

Alle Vakantiegeld-deals

Benieuwd geworden naar alle scherpe Vakantiegeld-deals? Bekijk dan zeker de pagina met alle Vakantiegeld-deals op een rijtje, hier vind je zeker wat bij jou past!