‹ Alle nieuwsberichten

Google lanceert de Pixel 7a!

Google lanceert de Pixel 7a!

Google heeft haar nieuwste toestel uitgebracht, de Pixel 7a. Het toestel is de opvolger van de Google Pixel 6a. De a-serie van Google bestaat uit midrange telefoons met een erg goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

De Google Pixel 7a

Het nieuwste toestel van Google heeft een randloos scherm van 6.1 inch met een verversingssnelheid van 90Hz. Door het mooie grote scherm en de hoge refresh rate kun je vloeiend films kijken of games spelen. Daarnaast heeft het toestel een stand voor een hoge helderheid, zodat je ook met fel zonlicht kunt zien wat er op je scherm afspeelt. De Pixel 7a heeft 128GB opslag ruimte en is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en blauw.

De Google Pixel 7a beschikt over een uitstekende batterijduur. Waar het toestel bij normaal gebruik zo’n 24 uur mee gaat, kan je dit uitbreiden tot wel 72 uur middels de Extreme Battery Saver functie. Ook kan het toestel draadloos geladen worden, in tegenstelling tot zijn voorganger.

Het toestel krijg minimaal 5 jaar Pixel-updates en beveiligingsupdates. Daarbij heeft de Pixel 7a haar eigen Tensor G2 processor, net als de Pixel 7 en 7 Pro. Deze chip zorgt voor snelle prestaties en is erg energiezuinig. Zo is dit mid-range toestel dus voorzien van een Flagship processor.

Ook de camerasoftware van de Pixel 7a doet niet onder aan die van zijn grotere broertjes. Zo beschikt de Pixel 7a naast haarscherpe camera’s ook over Google’s AI functies zoals de Unblurry functie, de Nightography functies en Super Res Zoom.

Launch offer: de Pixel Buds A-series

Wanneer je de nieuwe Google Pixel 7a aanschaft biedt Google je de Pixel Buds A-Series aan. Deze set oordoppen kun je gebruiken bij je nieuwe toestel om je favoriete muziek te luisteren of films te kijken. De actie loopt t/m 21 mei 2023.

 

Meer nieuws over: