Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Sony Ericsson wilde google telefoon niet bouwen

Sony Ericsson's top man Bert Nordberg heeft aan een Zweedse journalist verklaard dat zijn bedrijf in eerste instantie door Google is benaderd om de Nexus One te bouwen. Sony Ericsson heeft dit bod echter afgeslagen en vervolgens heeft HTC de Nexus One ontwikkeld.

 

Achteraf gezien kun je zeggen dat dit geen slimme zet is geweest van Sony Ericsson. Het bouwen van de Nexus One heeft HTC namelijk veel publiciteit en naamsbekendheid opgeleverd. Top man Bert Nordberg erkend dat het een mooie kans was geweest, maar wil liever op eigen kracht de Android markt veroveren. Het volledige, vertaalde, artikel waar kun je hier vinden.

 

Sony Ericsson komt in maart met de Xperia X10. Daarna zullen de Xperia X10 Mini en de Xperia X10 Mini Pro op de markt komen. Alle drie de toestellen zullen op Google's besturingssysteem Android draaien.

 

 

Sony Ericsson

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.