‹ Alle nieuwsberichten

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn weer van start gegaan!

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn weer van start gegaan!

Het is weer tijd voor de Bizarre Belsimpel dagen! Profiteer van bizarre deals met hoge kortingen op ons ruim geselecteerde assortiment aan telefoons, abonnementen en accessoires. Je profiteert van al deze kortingen van 20 tot en met 29 maart. Een overzicht van alle deals is te vinden op de Bizzarre Belsimpel Dagen-pagina. Ben je benieuwd welke aanbiedingen er voor je klaar staan? Hieronder hebben we een paar van onze favoriete aanbiedingen voor je uitgelicht!

De beste smartphone-deals

Ben je toe aan een nieuwe smartphone? Dan is dit het juiste moment! Tijdens de Bizarre Belsimpel dagen scoor je een nieuwe telefoon met bizar hoge korting. Met al onze geselecteerde deals zit er sowieso een telefoon voor je bij die perfect bij jou past. Ben je nieuwsgierig geworden? We gaan de beste smartphone-deals hieronder even voor je langs.

Je ontvangt nu €100,- cashback op de Google Pixel 7 Pro 128 GB voor de echte smartphone liefhebber. De cashback actie geldt ook voor onze outletmodellen. Daarnaast krijg je nu hoge korting op de Honor Magic 5 Lite groen en zwart. Deze telefoon biedt veel waar voor zijn geld met de vele opties die het toestel te bieden heeft. Tot slot ontvang je bizar hoge kortingen op de razendsnelle Samsung Galaxy S22 S901 en een korting van €170,- op de Sony Xperia 10 IV in het zwart.

Ben je naast een nieuwe telefoon ook nog op zoek naar een nieuw abonnement? Bekijk dan onze deals met smartphones in combinatie met een abonnement. Bij verschillende providers, zoals T-Mobile, Tele2 en KPN profiteer je nu van bizar hoge kortingen!

Top Sim Only-aanbiedingen

Naast een goede telefoon is een passend abonnement natuurlijk ook van groot belang! Hierom ontvang je tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen leuke extra’s bij verschillende Sim-Only abonnementen. Bij een 2-jarig Sim Only-abonnement van KPN met 150 min/sms en 15 GB 5G ontvang je nu namelijk de Sony WF-C500 t.w.v. €99.95,- cadeau! Ook T-Mobile heeft een leuke deal voor je klaarstaan! Bij een abonnement van 2 jaar met onbeperkt MB 5G in Nederland ontvang je nu gratis de Wonderboom 3 t.w.v. €84.95,-.

Bizarre deals op accessoires

Met ons brede assortiment aan accessoires konden de hoge kortingen ook hier niet achterblijven. We hebben extra scherpe deals op smartwatches, fitbits, oordopjes en nog vele andere accessoires. Met de Amazfit T-Rex 2 en Amazfit GTS 3 wordt sporten en bewegen nog leuker. Met deze slimme accessoires kun je je gelopen afstand meten en word je hartslag continu getrackt. Met deze horloges ga je nooit onvoorbereid op pad en je ontvangt ze nu met bizar hoge korting!

Daarnaast ontvang je nu €80,- korting op de Bang & Olufsen Beoplay HX, verkrijgbaar in het zwart en zilver/bruin. Met deze koptelefoon is afleiding verleden tijd. Door de ruisonderdrukking heb je nooit meer last van vervelende omgevingsgeluiden en kun je ongestoord aan het werk of naar je favoriete muziek luisteren.

Ben je op zoek naar een smartwatch met veel handige functies die je daarnaast ook ondersteunt bij het verbeteren van je fitheid? Dan is de Samsung Galaxy Watch 5 of Samsung Galaxy Watch 5 Pro wat voor jou! Bij aankoop van een van deze smartwatches krijg je t/m 30 april een Adidas-voucher t.w.v. €50,- cadeau! Kijk snel in de actievoorwaarden voor meer informatie. Je scoort bovenstaande accessoires en nog vele anderen nu voor de allerscherpste prijs!

Nieuwsgierig geworden naar de rest?

Naast alle bovenstaande deals hebben we er nog veel meer voor je klaar staan. Ontdek al onze Bizarre Belsimpel dagen deals op deze pagina. Wees er snel bij want op=op! De aanbiedingen zijn geldig tot en met 29 maart.