‹ Alle nieuwsberichten

De beste Black Friday-deals bij Belsimpel

De beste Black Friday-deals bij Belsimpel

Black Friday 2022 is begonnen bij Belsimpel! Van maandag 14 november tot en met maandag 28 november profiteer je bij Belsimpel van absurd hoge kortingen op producten van een groot aantal merken. Bekijk alle deals op onze speciale Black Friday-pagina. Veel shopplezier!

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon, tablet, smartwatch of abonnement? Tijdens de Black Friday-periode scoor je veel producten voor een nog lagere prijs dan in de rest van het jaar. Dit is dus hét moment om toe te slaan! Je leest hieronder welke aanbiedingen je niet mag missen.

De beste smartphone-deals

Veel telefoons zijn tijdens Black Friday extra scherp geprijsd. Zo is de Apple iPhone 11 64GB tijdelijk in prijs verlaagd en krijg je tot €83,- korting op de Samsung Galaxy S21 FE 5G. Ben je op zoek naar de beste deal op een smartphone van Google? Bekijk dan de Google Pixel 6a, die nu voor slechts €299,- verkrijgbaar is bij Belsimpel. De combinatie van het schone Android-besturingssysteem en de razendsnelle Tensor-chip maken de toestellen uit de Pixel-serie erg gebruiksvriendelijk. Aanrader!

Hoge kortingen op abonnementen

De Google Pixel 7 Pro met een KPN Unlimited-abonnement is één van de aanbiedingen die je niet aan je voorbij mag laten gaan als je op zoek bent naar een Android-toestel. Maak je liever gebruik van het iOS van Apple? Bekijk dan de iPhone 14 128GB in combinatie met een T-Mobile-abonnement. Op zoek naar een telefoon met abonnement met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Met een Ben-abonnement is de Samsung Galaxy S21 FE 5G tijdelijk nóg voordeliger! 

Sim Only-deals met leuke extra's

Bij verschillende Sim Only-abonnementen ontvang je tijdens Black Friday leuke extra's. Zo krijg je bij alle 2-jarige Sim Only-abonnementen van Ben de Sony WF-C500 cadeau wanneer je deze tussen 21 november en 28 november bestelt. Bij geselecteerde abonnementen van KPN en Lebara ontvang je daarnaast de Apple HomePod Mini! Ook bij SimyoTele2 en T-Mobile ben je tijdens Black Friday aan het juiste adres voor leuke extra's. Bekijk de actievoorwaarden bij de abonnementen voor alle informatie! 

Extra scherp geprijsde accessoires & gadgets

Belsimpel heeft een groot assortiment aan accessoires en gadgets, zoals draadloze oordopjes, bluetooth speakers en smartwatches, die nu tijdelijk nog scherper zijn geprijsd.

Oordopjes

De Google Pixel Buds Pro zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Dit zijn stijlvolle bluetooth-oordopjes met een subtiel design, actieve ruisonderdrukking en een batterijduur van maar liefst 31 uur met de draadloze oplaadcase! De Samsung Galaxy Buds Pro 2 zijn voordelige oordopjes met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, helemaal tijdens Black Friday! Ben je op zoek naar geluidskwaliteit? Ga dan voor de nieuwste koptelefoon van Sony, de Sony WF-1000XM4.

Gadgets

Ben je op zoek naar een smartwatch, bluetooth speaker of activity tracker? Dan valt er tijdens Black Friday genoeg te kiezen bij Belsimpel! De Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm is nu bijvoorbeeld extra scherp geprijsd, en ook de Huawei Watch GT 3 Pro is extra voordelig. Heb je liever een activity tracker dan een smartwatch? Bekijk dan eens de Xiaomi Mi Band 7!

Black Friday 2022: alle deals

Ben je benieuwd naar alle acties? Bekijk dan onze Black Friday-pagina voor een compleet overzicht. Bij al onze aanbiedingen geldt dat op ook echt op betekent. De Black Friday-deals zijn geldig tot en met maandag 28 november, maar als je dat éne product echt graag wilt hebben, raden we je dus aan om direct te bestellen!