‹ Alle nieuwsberichten

Singles' Week bij Belsimpel

Singles' Week bij Belsimpel

Bij Belsimpel is er weer reden voor een feestje. Zo vieren we deze week het vrijgezellenleven, want tijdens Singles' Week is het weer tijd om alle happy - of juist niet zo happy - singles even in het zonnetje te zetten. Op vrijdag 11 november is het Singles' Day en daarom profiteer je deze week van hoge kortingen op verschillende producten. Dit is het perfecte moment om jezelf te trakteren! 

Korting op verschillende Samsung-producten
Onze partner Samsung houdt ook wel van een feestje en daarom hebben verschillende Samsung-producten nu een extra aantrekkelijke Singles' Week-prijs. We hebben de mooiste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

  • De Samsung Galaxy S21 FE 5G. Deze S21 FE variant is de Fan Edition van de Samsung Galaxy 21. De Fan Edition is iets groter, iets sneller en de batterij gaat langer mee dan de 'gewone' Galaxy S21. En dat allemaal voor een scherpere prijs, dankzij de Singles' Week actie! Wij zijn fan. 
  • Tijdens Singles' Week profiteer je van een mooie korting op de Samsung Galaxy S22 serie. Alle modellen doen mee! De Samsung Galaxy S22, de Samsung Galaxy S22+ en de Samsung Galaxy S22 Ultra bestel je nu extra voordelig bij Belsimpel, ook in combinatie met een abonnement van bijvoorbeeld Tele2 of Ben. 
  • De nieuwste smartwatches van Samsung, de Samsung Galaxy Watch 5 44mm Zilver of de Samsung Galaxy Watch 5 44mm Blauw zijn deze week ook extra scherp geprijst. Wees er snel bij, want op=op!
  • Ben je vaak je sleutels kwijt? De Samsung Galaxy SmartTag is je nieuwe match! Deze kleine bluetooth-trackers maak je eenvoudig vast aan niet-elektronische voorwerpen zodat je ze makkelijk terugvindt via je telefoon! Profiteer alleen deze week van een extra scherpe Singles' Week-prijs op de Samsung Galaxy SmartTag Zwart+Wit

 

Onze favoriete gadgets voor een scherpe prijs 
Trakteer jezelf op Singles' Day op een mooie accessoire voor bij je smartphone. De Beats Fit Pro zijn deze week in prijs verlaagd bij Belsimpel. Dankzij de active noise cancelling filter je eenvoudig omgevingsgeluiden weg. Zo hoef je in de trein niet mee te luisteren naar de gesprekken van een verliefd stelletje dat voor je zit. Scoor de Beats Fit Pro nu in het roze, grijs, wit of zwart.

Ook de OnePlus Buds Pro zijn een pro in noise cancelling. Geniet in alle rust van je eigen muziek, nu voor een extra scherpe prijs! Ben je op zoek naar draadloze oortjes die misschien iets beter binnen je budget passen? Bekijk dan eens de Google Pixel Buds A-Series of de OnePlus Nord Buds. Deze week profiteer je ook van een extra scherpe Singles' Week-prijs op deze producten. 

Geen partner om mee te sporten? De Garmin Venu smartwatch is je persoonlijke gezondheidscoach en sportbuddy in één! Op de watch staan verschillende apps met leuke fitnessoefeningen, en met de GPS functie houd je eenvoudig je route bij tijdens het hardlopen of fietsen. De horloge geeft je ook inzicht in je ademhaling, hartslag, slaapcyclus, je menstruatiecyclus, en nog veel meer! Ook met de Garmin Vivoactive 4S houd je al je sportactiviteiten bij. Beide smartwatches zijn tijdens de Belsimpel Singles' Week extra voordelig geprijsd! 

Zit er iets leuks voor je tussen? De meeste Singles' Week aanbiedingen zijn alleen deze week geldig. Twijfel dus niet te lang en gun jezelf een mooi cadeau, want op=op! 

 

Meer nieuws over: