‹ Alle nieuwsberichten

Je oude telefoon is geld waard bij Belsimpel

Je oude telefoon is geld waard bij Belsimpel

Bij Belsimpel ben je sinds kort niet alleen aan het juiste adres voor het kopen van je nieuwe telefoon, maar ook voor het verkopen van je oude telefoon. Door onze nieuwe, duurzame samenwerking met Recommerce, kun je jouw oude apparaat een tweede leven geven! Je levert je gebruikte telefoon eenvoudig in en krijgt er een mooi bedrag voor terug: goed voor het milieu en je portemonnee.

Een duurzame ruil
Recommerce geeft waarde aan gebruikte producten met behulp van het Trade-in programma. Ze knappen je oude toestel op en verkopen het als refurbished product, óf verzamelen en hergebruiken verschillende onderdelen zodat deze gebruikt kunnen worden in een ander toestel. Door het recyclen van oude apparaten worden er onderaan de streep minder nieuwe producten of onderdelen gefabriceerd en zijn er bijvoorbeeld minder nieuwe grondstoffen nodig. Het inleveren van je oude telefoon is dus een duurzame keuze waar je een leuke bonus voor terugkrijgt!

Hoe werkt het?
Je kunt je oude telefoon gemakkelijk inruilen via de website van Recommerce. Eerst kies je welk toestel je wilt inruilen. Vervolgens geef je aan hoe je product er uit ziet, of deze nog aan gaat en of de knoppen en het scherm nog werken. Na het invullen van deze gegevens zie je de verwachte inruilwaarde. Daarna volg je de instructies om je product gratis op te sturen.

Na het opsturen van je telefoon hoef je zelf niks meer te doen, Recommerce zorgt ervoor dat je oude telefoon wordt gerecycled of wordt hergebruikt! De definitieve inruilwaarde hangt af van de status van je oude telefoon, deze wordt bepaald door Recommerce. Binnen 7 dagen ontvang je het bedrag op je rekening.

Is je telefoon erg beschadigd of is het een heel oud model? Dan kun je de telefoon inleveren om het duurzaam te laten recyclen, maar krijg je er waarschijnlijk geen geld voor. Meer weten over Recommerce? Hier vind je alle informatie en antwoorden op de veelgestelde vragen.