‹ Alle nieuwsberichten

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn terug!

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn terug!

Ze zijn er weer: de Bizarre Belsimpel Dagen! Profiteer vanaf maandag 19 september tot en met woensdag 28 september van bizar veel voordeel op geselecteerde smartphones, abonnementen en accessoires. Je vindt een overzicht van alle aanbiedingen op de speciale Bizarre Belsimpel Dagen-pagina.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Of ben je toe aan een nieuw abonnement met meer MB’s? Twijfel dan niet langer. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen profiteer je bij Belsimpel van extra hoge kortingen op veel verschillende producten. We hebben de beste deals voor jou op een rijtje gezet. Als je vandaag voor 23.59 uur bestelt, heb je je nieuwe product morgen al in huis voor de scherpste prijs.

Hoge korting op je nieuwe smartphone

Veel populaire smartphones zijn tijdens de Bizarre Belsimpel dagen extra scherp geprijsd. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende aanbiedingen:

Smartphone-deals in combinatie met een abonnement

Bespaar op je maandelijkse kosten en ga voor een nieuw abonnement! Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen is het aanschaffen van een nieuwe smartphone in combinatie met een abonnement extra voordelig. We hebben deze actieperiode verschillende aanbiedingen bij bijvoorbeeld Ben, T-Mobile, Tele2, KPN en Vodafone. Bij T-Mobile ontvang je meer dan €100,- korting op de Samsung Galaxy S22 Ultra S908 128GB in combinatie met een tweejarig abonnement. Ook op de volgende abonnementen ontvang je tijdelijk hoge kortingen:

  • Je ontvangt bij KPN meer dan €70,- korting op de Google Pixel 6 Pro 128GB in combinatie met een tweejarig abonnement met onbeperkt min/sms/MB.
  • Bij Ben profiteer je nu van €60,- korting op de iPhone 11 in combinatie met een tweejarig abonnement van 4000 MB en 200 min/sms per maand.
  • De Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB is tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen ook extra voordelig bij T-Mobile. Je ontvangt meer dan €70,- korting op het toestel in combinatie met 10000 MB en Unlimited bellen.

Op zoek naar iets anders? Hier vind je een volledig overzicht van de beste aanbiedingen op toestellen in combinatie met een abonnement.

Accessoires en gadgets

Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen ben je bij Belsimpel ook aan het juiste adres voor de beste aanbiedingen op accessoires en gadgets. Voor de sportliefhebbers is er een nieuwe Fitbit aangekondigd! Pre-order nu de Fitbit Versa 4 of de Fitbit Sense 2 op onze website. Dan ben je één van de eersten die de nieuwste Fitbit in huis heeft! 

Kun je niet wachten en wil je je nieuwe smartwatch morgen in huis? Dan profiteer je nu van €25,- korting op de Amazfit GTR 2 Classic of de Polar Vantage M2. Bij Belsimpel vind je als muziekliefhebber ook de beste deals. Bekijk bijvoorbeeld eens deze Huawei FreeBuds 4 oordopjes met draadloze oplaadcase, nu verkrijgbaar voor maar €89,95. Of de Beats Studio3 Wireless koptelefoon in het zwart. Deze bestel je nu met €40,- korting!

Sim Only-acties

Naast de hoge kortingen op oordopjes en koptelefoons, hebben we ook een aantal deals waarbij je gratis oordopjes ontvangt! Bij alle tweejarige Sim Only-abonnementen van Lebara met meer dan 5000 MB, ontvang je gratis de Sony WF-C500 oordopjes. Ook bij Simyo ontvang je gratis oordopjes bij een één- of tweejarig Sim Only-abonnement. Bestel je een abonnement met meer dan 2000 MB per maand? Dan krijg je de Sennheiser Sport True Wireless Zwart er gratis bij. Bij KPN krijg je gratis de Bang & Olufsen BeoPlay E8 Sport Zwart bij alle tweejarige Sim Only-abonnementen vanaf 10000 MB per maand.

Toch nog op zoek naar een aanbieding die beter bij je past? Op de Bizarre Belsimpel Dagen-pagina vind je nog veel meer verschillende producten met hoge kortingen. Kijk snel op onze website, want op = op!