‹ Alle nieuwsberichten

Sennheiser presenteert de nieuwe Momentum 4

Sennheiser presenteert de nieuwe Momentum 4

Sennheiser introduceert de opvolger van de Momentum 3, de Momentum 4. Hiermee presenteert Sennheiser wederom een koptelefoon van erg hoge kwaliteit. Volgens Sennheiser ligt de focus van de Momentum 4 vooral op de hoogstaande prestaties in plaats van het uiterlijk, de koptelefoon ziet er echter nog steeds erg mooi uit!

Uitzonderlijk lange batterijduur

Het geluid van de Sennheiser Momentum 4 is uiteraard van een erg hoog niveau zoals we dat gewend zijn van Sennheiser. Deze koptelefoon bezit Sennheiser’s kenmerkende geluidstechnologie, hierdoor is elk muziekgenre met hoge geluidskwaliteit te beluisteren. Wat de Momentum 4 echt uniek maakt is de erg lange batterijduur. Waar de Momentum 3 en andere concurrenten in deze prijsklasse een gemiddelde batterijduur van 30 uur hebben, verdubbelt de Momentum 4 dit met een batterijduur van 60 uur. Hiermee kan de Momentum 4 uitzonderlijk lang zonder op te laden en is hij perfect voor een lange werkweek of voor de reizigers onder ons. Naast de gebruiksduur is de oplaadduur bij de Momentum 4 ook vooruit gegaan, zo kan de koptelefoon na 10 minuten laden al zes uur mee en is hij na twee uur volledig opgeladen.

Makkelijk in gebruik

De Momentum 4 geeft naast uitstekend geluid en prestaties ook draag- en gebruikscomfort. De koptelefoon heeft een strakke maar comfortabele pasvorm en is erg licht. Hierdoor kan je de Momentum 4 gemakkelijk de hele dag dragen! De bediening van de koptelefoon is erg divers zo is de koptelefoon gemakkelijk te bedienen via de touchpad op de zijkant, spraakbesturing of via de Sennheiser app. Via de laatstgenoemde app kan je als gebruiker ook makkelijk het geluid optimaliseren of instellingen zoals actieve ruisonderdrukking optimaliseren. Zo kan je dus zelf bepalen tot in welke mate omgevingsgeluid wordt onderdrukt of doorlaat! Naast actieve ruisonderdrukking heeft de Momentum 4 ook transparant geluid, slim pauzeren en automatisch in en uitschakelen als opties. Zo schakelt de koptelefoon automatisch uit als je hem neerlegt en start razendsnel weer op als je hem oppakt.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze koptelefoon met uitstekende prestaties en met in het bijzonder een lange batterijduur? Bekijk dan nu de Sennheiser Momentum 4 op belsimpel.nl!

 

Meer nieuws over: