‹ Alle nieuwsberichten

Honor komt met twee nieuwe Honor Magic-serie toestellen en twee X-serie toestellen

Honor komt met twee nieuwe Honor Magic-serie toestellen en twee X-serie toestellen

Er staan vanaf vandaag vier nieuwe Honor-telefoons online: de Honor Magic4 Lite en de Honor Magic4 pro zijn toegevoegd aan de Magic-serie van Honor, en voor de X-serie zijn nu de Honor X7 en de Honor X8 aan het assortiment toegevoegd.

Bij de Magic4 Pro kijk je echt naar een high-end toestel, hij beschikt over middelen om mee te doen op het hoogste niveau smartphones. De Magic4 Lite is meer gericht op een goede prijs kwaliteit verhouding, je krijgt hier een prima telefoon met veel dezelfde features voor een aanzienlijk lagere prijs.

 

Honor Magic4 Pro

De Honor Magic4 Pro is met een adviesprijs van 1099,00 euro de duurste van de twee nieuwe Magic modellen. Dit valt gelijk terug te zien in de dingen waar deze telefoon over beschikt. Deze telefoon beschikt over een fantastisch OLED-scherm van wel 6,81 inch met een verversingssnelheid van 120Hz in tegenstelling tot de 90Hz verversingssnelheid waar de meeste telefoons over beschikken. Door de sterke chip zullen alle apps en zelfs grote games gemakkelijk en vloeiend draaien op de Honor Magic4 Pro. Dankzij de 3 camera’s aan de achterkant van de telefoon maak je superscherpe foto’s en ook video’s zijn haarscherp door de mooie setup van de camera’s. De batterij van dit toestel gaat makkelijk een dag mee en wanneer je telefoon toch opgeladen moet worden is dit binnen no-time gedaan door de snellader van wel 100W!

Honor Magic4 Lite

De Honor Magic4 Lite heeft een adviesprijs van 299,00 euro en is daarmee stukken goedkoper dan de Magic4 Pro. Dit toestel is hierdoor een goed betaalbare allrounder; hij beschikt over een LCD-scherm van 6,81 inch met een verversingssnelheid van 90Hz, de chip is snel genoeg voor je dagelijkse taken en voor deze telefoon geldt ook dat de batterij het met gemak een dag volhoudt. Wanneer je toch moet opladen is het ook hier geen probleem, dankzij de snellader van 66W is de telefoon na een half uur voor 80% opgeladen. Je maakt met de 3 camera’s ook prima foto’s en video’s.

Honor X7 en X8

De Honor X7 is een prima telefoon voor de prijs die je hiervoor betaalt. Hij beschikt over een groot LCD-scherm van 6,74 inch met een verversingssnelheid van 90Hz en is makkelijk een dag te gebruiken door de batterij van 5000mAh. De Honor X8 heeft een gelijkwaardig scherm als de X7, wederom een groot scherm van dit keer 6,7 inch en een verversningssnelheid van 90Hz. Ook met dit model kom je de dag wel door, al is de batterij met 4000mAh wel iets minder dan die van de X7. Beide telefoons hebben een prima chip waar alledaagse taken geen probleem mee zullen zijn en vier camera’s waar je leuke foto’s mee maakt.

Check alle nieuwe Honor toestellen nu op Belsimpel.nl!