‹ Alle nieuwsberichten

Samsung maakt nieuwe generatie foldables bekend

Samsung maakt nieuwe generatie foldables bekend

Samsung lanceert op 10 augustus hun vernieuwde vouwbare telefoonlijn en brengt daarnaast de nieuwe generatie Galaxy Watch en Buds Pro uit. De producten brengen mooie vernieuwingen met zich mee en zijn vanaf nu beschikbaar als pre-order bij Belsimpel!

Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4

De hoogtepunten van deze launch zijn toch wel de Galaxy Z Fold4 en de Galaxy Z Flip4. De bijzondere vlaggenschepen van Samsung zijn dit jaar vernieuwd met de nieuwste Snapdragon 8+ Gen 1-chip. Dit zorgt voor erg snelle telefoons die de allerzwaarste taken aankunnen. Beide smartphones hebben verder een 120Hz verversingssnelheid met een AMOLED-paneel voor soepel scrollen en mooie zwarte kleuren. Aan het camerasysteem van de Flip en de Fold is dit jaar niet veel veranderd, maar die zijn nog steeds uitstekend voor het maken van prachtige foto’s. De Galaxy Z Flip4 is beschikbaar met 128GB, 256GB en 512GB opslag in de kleuren zwart, blauw, goud en paars. De Galaxy Z Fold4 is beschikbaar met 256GB en 512GB opslag en in de kleuren zwart, groen en beige.

Galaxy Watch5

De Galaxy Watch-serie heeft ook een upgrade gekregen, de nieuwe Galaxy Watch 5 heeft bluetooth 5.2 en bevat Samsung Pay voor contactloos betalen. Verder kun je met dit horloge erg veel sporten bijhouden en kan je hartslag door de dag heen worden gemeten. Samsung heeft ook een 4G versie van de Watch5 uitgebracht, waardoor je zonder een telefoon berichten ophaalt en met het internet verbindt. De Watch5 is beschikbaar in de kleuren grijs, rosé goud, zilver en blauw. De 4G versie is te koop in de kleuren grijs en rosé goud. Ook heeft Samsung voor het eerst een Pro-Watch aangekondigd, namelijk de Galaxy Watch5 Pro. Dit premium model is van titanium gemaakt, heeft een groter scherm en is verkrijgbaar in het grijs en zwart.

Galaxy Buds2 Pro

Als laatste heeft Samsung de opvolger van de Galaxy Buds Pro uitgebracht: de Buds2 Pro. Deze set draadloze oortjes heeft een vernieuwd design gekregen, welke mooi past bij de andere nieuwe producten van Samsung. Ook maken de Buds verbinding via Bluetooth 5.3, wat zorgt voor minder stroomverbruik en een betere connectie. De Buds2 Pro zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, en paars.

Samsung lanceert dus weer een mooie lijn met high-end producten. Ben je enthousiast geworden? De Galaxy Z Fold4, Flip4, Watch5 en Buds2 Pro zijn nu te pre-orderen bij Belsimpel!