‹ Alle nieuwsberichten

7 Dagen Samsung bij Belsimpel

7 Dagen Samsung bij Belsimpel

Deze week is het perfecte moment om jouw nieuwe toestel, smartwatch of draadloze oortjes aan te schaffen, het is namelijk de ‘7 Dagen Samsung’ bij Belsimpel! Deze week bestel je geselecteerde Samsung producten voor een lager prijsje. We zetten een aantal van de deals even voor je op een rijtje.

Korting op Samsung toestellen

De Galaxy A53 5G is de opvolger van de populaire Galaxy A52 en staat te boek als een toestel met goede specificaties voor een scherp prijsje. Zo heeft de A53 een mooi 6.5 inch AMOLED-scherm, vier scherpe camera’s, een sterke processor én 5G ondersteuning. Waar de Samsung A53 normaal al scherp geprijsd is, is prijs deze week nog scherper. De komende week is dit toestel namelijk te kopen met wel €50,- cashback. In combinatie met een Tele2 abonnement bespaar je ook nog eens op je maandelijkse kosten!

Deze week toch op zoek naar meer high-end toestel? Dan is de Galaxy S21 FE 5G perfect voor jou! De S21 FE heeft een razendsnelle processor, een prachtig scherm en de camera’s maken prachtige foto’s. Niet alleen bestel je dit toestel deze voor maar €549,- je ontvangt ook nog eens de Galaxy Buds 2 bij je bestelling!

 

Naast toestellen zijn er ook fantastische deals op tablets, zo kan je de Galaxy Tab S8 voor een mooie prijs aanschaffen. Het 11-inch scherm en de lange accuduur maken de tablet perfect voor het kijken van series tijdens je lange vakantiereis. De Galaxy Tab S8 is deze week tijdelijk beschikbaar voor €679,- en bij aankoop ontvang je ook de Galaxy Buds Pro!

Korting op de Galaxy Watch 4 & Galaxy Buds 2

De Samsung Galaxy Watch 4-serie bestaat uit de nieuwste smartwatches van Samsung vol met slimme technologieën. De horloges hebben vele sportmodi, houden jouw gezondheid scherp in de gaten en zijn dus perfect om sportief de zomer in te gaan! Daarbij zorgen de lange batterijduur, NFC-chip en het trendy design ervoor dat de Galaxy Watch 4 perfect is om elke dag te dragen. De Galaxy Watch 4 40mm is deze week te bestellen voor maar €134,95 en de Galaxy Watch 4 44mm voor €139,95!

Ben jij nog op zoek naar draadloze oortjes om tijdens het sporten muziek te luisteren of in het vliegtuig rustig een serie te kijken? Dan zijn de Galaxy Buds 2 perfect voor jou. Deze week zijn ze ook nog eens extra voordelig! Deze draadloze oortjes zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking, hebben een comfortabele pasvorm en het geluid is makkelijk aan te passen naar jouw wens via de Samsung Wearables-App. Scoor de Galaxy Buds 2 nu voor maar €69,95 tijdens de ‘7 Dagen Samsung’ bij Belsimpel!

Meer nieuws over: