Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Puma en Sagem ontwikkelen telefoon met zonnecel

Woensdag 17 februari 2010, 13:56:02

Telefoonproducent Sagem en het sportmerk Puma hebben hun krachten gebundeld en hebben samen een telefoon ontwikkeld: de Puma Phone. De eye-catcher van deze telefoon is een zonnecel op de achterkant van het toestel. Met deze zonnecel is het mogelijk de telefoon op te laden. Voor elk uur dat je de telefoon laat opladen met behulp van de zonnecel kun je 15 minuten bellen of 2 uur muziek luisteren. In theorie kun je de telefoon in de zon leggen, muziek luisteren en nog wordt je telefoon opgeladen!

 

Puma richt zich met deze telefoon op een jonge doelgroep met de focus op sport en entertainment. Zo zijn er leuke applicaties zoals een dj tafel waar echt mee gescratcht kan worden en een huisdier, verassend genoeg een Puma, die tevoorschijn komt als de telefoon een tijd niet gebruikt wordt. Ook is de telefoon voorzien van enkele sportieve applicaties zoals een stappenteller, GPS-tracker en een stopwatch. Voor de rest is de Puma Phone vrij basic. Het toestel heeft een 2.8 inch capacitief touchscreen en een 3.2 megapixel camera met 6x digitale zoom.

 

De Puma Phone wordt in april dit jaar verwacht in Europa. De adviesprijs is nog onbekend.

 

 

Puma Phone

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl