‹ Alle nieuwsberichten

Het is Samsung week bij Belsimpel!

Het is Samsung week bij Belsimpel!

Als je nog een nieuwe telefoon, tablet, smartwatch of oortjes zoekt is dit een uitstekend moment. Je bestelt geselecteerde Samsung producten uit deze categorie deze week namelijk tijdelijk met een verlaagd prijskaartje! We zetten de deals even voor je op een rijtje.

Korting op Samsung toestellen

De Galaxy A52 was de aanvoerder van de Galaxy A-serie van 2021 en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Galaxy A52 heeft een viertal goede camera’s, een prachtig scherm, een goede batterij en een snelle chip zonder dat je hier de hoofdprijs voor betaald. Tijdens de Samsung week schaf je de Galaxy A52 aan voor slechts €269,- euro. Wanneer je hem besteld in combinatie met een Lebara abonnement krijg je ook nog eens extra korting op je maandelijkse kosten!

Zoek je een telefoon die net wat extra’s kan? Dan past de Galaxy S20 FE 5G misschien wel beter bij jou. Dit toestel heeft een extreem vloeiend scherm, hij is snel genoeg voor vrijwel alle apps en games en de foto’s die je met deze camera maakt zien er fantastisch uit. De Galaxy S20 FE 5G bestel je nu tijdelijk voor maar €447,-!

Ook de Galaxy Tab A8 doet mee met de Samsung week en hierdoor ben je met deze betaalbare tablet nog een stukje voordeliger uit. De Tab A8 heeft een lekker groot scherm en een batterij die lang mee gaat waardoor hij perfect is om mee te nemen op vakantie! Tijdens de Samsung week bestel je de Galaxy Tab A8 tijdelijk voor €189,-.

Korting op de Galaxy Watch 4 & Galaxy Buds Pro

De Galaxy Watch 4-serie bestaat uit de nieuwste smartwatches van Samsung, met deze slimme horloges zit je dus altijd goed! Ze zijn volgepakt met sportfuncties en zijn daarom perfect om een nieuwe boost aan je sportieve zelf te geven. Tijdens de Samsung week bestel je de Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm voor €199,95,- en de Samsung Galaxy Watch 4 40mm voor slechts €149,95!

Zoek je nog een paar draadloze oortjes om te combineren met je smartwatch of gewoon voor dagelijks gebruik? Dan ben je met de Samsung Galaxy Buds Pro nu extra voordelig uit. Deze oortjes zitten erg comfortabel en ze hebben actieve ruisonderdrukking die er voor zorgt dat je niet wordt afgeleid door de geluiden om je heen. De Galaxy Buds Pro zijn nu tijdelijk in prijs verlaagd naar €89,95!

Gratis Galaxy Buds Live bij een Sim-only abonnement

Ook wanneer je geen toestel nodig hebt kun je nog steeds mee profiteren van de Samsung week. Bij geselecteerde Sim-only abonnementen van Lebara, 50+, KPN en Vodafone krijg je nu namelijk tijdelijk gratis Samsung Galaxy Buds Live. Als je abonnement bijna afloopt is dit dus het perfecte moment voor een nieuw Sim-only abonnement!