Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile ontwikkelt Connected Life en Work concept verder uit in Nederland

Dinsdag 16 februari 2010, 11:38:28

Op het Mobile World Congress in Barcelona heeft T-Mobile aangegeven de otnwikkeling van Connected Life en Work concept voort te willen zetten. Het bedrijf gaat het aanbod in programma's en telefonie content uitbereiden, ook in Nederland!

In het eerste kwartaal van dit jaar gaat T-Mobile zogenaamde location-based services lanceren in Nederland. Deze diensten omvatten kaarten en navigatie, weersverwachting voor een bepaald gebied en reviews over points of interest. Via de web’n’walk portal komen deze diensten beschikbaar. Ook zal T-Mobile turn-by-turn GPS navigatie gaan aanbieden. Met dit programma kunnen klanten points of interest in hun omgeving vinden. Met behulp van spraak navigatie en live verkeersupdates wordt er naar dit point of interest genavigeerd. Dit navigatieprogramma is al voorgeïnstalleerd op 50 soorten mobiele telefoons.


Wanneer er gebruik wordt gemaakt van diensten waar betaald voor dient te worden zal de facturering via de telefoonrekening gaan. De dienst of programma waar betaald voor moet worden wordt automatisch bijgeschreven op de telefoonrekening. Hierdoor is het gebruik van een creditcard onnodig geworden.


Het eerste programma dat door T-Mobile in Nederland gelanceerd wordt is een programma waarmee het makkelijker wordt handige applicaties te vinden. Dit programma wordt in Maart in Nederland gelanceerd en zal voor iedere T-Mobile Klant met een Android telefoon beschikbaar zijn.
 

 

T-Mobile

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl