‹ Alle nieuwsberichten

De nieuwe Redmi Note 11-serie is in Nederland gelanceerd!

De nieuwe Redmi Note 11-serie is in Nederland gelanceerd!

Xiaomi heeft de nieuwste serie Redmi Note-toestellen in Nederland gelanceerd en dit is goed nieuws voor jou! Deze toestellen bieden namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waardoor je veel telefoon voor weinig geld krijgt.

De Redmi Note 11

De Redmi Note 11-serie begint bij het gelijknamige basismodel. De Redmi Note 11 heeft een AMOLED-scherm, een goede camera en hij is lekker vlot. Eigenlijk heeft dit toestel dus gewoon alles dat je nodig hebt met nog een aantal leuke toevoegingen zoals extra cameralenzen om creatief mee te worden en ruimte voor een microSD-kaartje. Als je naar een goede, maar vooral betaalbare telefoon zoekt, is dit zeker een goede optie!

Redmi Note 11 Pro-modellen

Naast het instapmodel zijn er nog drie uitvoeringen van de Redmi Note 11 aangekondigd: De Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro 5G en de Redmi Note 11 Pro+. De Redmi Note 11 Pro en de Note 11 Pro 5G verschillen minimaal van elkaar. De Note 11 Pro 5G heeft een andere processor waardoor je verbinding kunt maken met het 5G-netwerk maar hiervoor lever je wel de dieptesensor uit de cameramodule in. De Note 11 Pro heeft dus een extra cameralens maar verder is hij vrijwel identiek aan de Note 11 Pro 5G.

Redmi Note 11 Pro+

Dan is er nog het paradepaardje: de Redmi Note 11 Pro+! Deze telefoon onderscheidt zich duidelijk van de rest doordat je hem helemaal op kunt laden in slechts 15 minuten! Dit wordt mogelijk gemaakt door de 120 Watt-snellader die je standaard bij de telefoon krijgt geleverd. De Note 11 Pro+ biedt ook 5G-ondersteuning en hij gebruikt dezelfde cameramodule als de Note 11 Pro. Als je het vervelend vindt om je telefoon op te laden is dit dus de perfecte keuze voor jou!