‹ Alle nieuwsberichten

Samsung presenteert twee nieuwe A-serie toestellen

Samsung presenteert twee nieuwe A-serie toestellen

Samsung heeft vandaag twee nieuwe toestellen uit de A-serie aangekondigd: de Samsung Galaxy A33 5G en de A53 5G. Ze bieden beide een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zoals de namen al suggereren ondersteunen ze ook 5G.

De Galaxy A33 en A53 zijn de opvolgers van de succesvolle A32 en de A52. Samsung heeft er dit jaar voor gekozen om geen twee aparte varianten voor 4G en 5G uit te brengen en dus maak je met alle modellen verbinding met het 5G-netwerk. Naast het snelle mobiele internet hebben de toestellen mooie AMOLED-schermen, een goede accuduur en zijn ze helemaal waterdicht.

Samsung Galaxy A33 5G

De Samsung Galaxy A33 5G is met een adviesprijs van 369,00 euro de meest betaalbare van de twee nieuwe modellen. Deze telefoon heeft een AMOLED-scherm van 6,4 inch waarbij beelden met een mooi contrast en een hoge verversingssnelheid worden weergegeven. Dit toestel is een goede betaalbare allrounder; de chip is snel genoeg voor al je dagelijkse taken, met de camera’s maak je mooie foto’s dankzij de vier verschillende lenzen en de batterij houdt het gewoon vol tot het einde van de dag, zelfs wanneer je hem wat meer gebruikt dan normaal.

De Samsung Galaxy A33 5G is verkrijgbaar in het Blauw, Oranje en het Zwart.

Samsung Galaxy A53 5G

De Samsung Galaxy A53 5G heeft een adviesprijs van 449,00 euro en dat zie je ook terug in de verbeterde specificaties ten opzichte van de A33. Het scherm is een stukje opgeschaald naar 6,5 inch en het paneel ververst de beelden ook net wat vaker waardoor alles er nog soepeler uitziet. Ook de camera’s zijn een stukje beter, zowel de hoofdlens als de ultragroothoeklens hebben een hogere resolutie waardoor je foto’s meer details bevatten. Daarnaast beschikt de Galaxy A53 je ook over een betere camera aan de voorkant zodat je mooie selfies kunt maken en altijd duidelijk in beeld bent tijdens een videogesprek.

Je kunt de Samsung Galaxy A53 5G bestellen met 128GB of 256GB opslaggeheugen in het Zwart, Blauw en het Oranje.